Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell Démont idézni?!

Hogyan kell Démont idézni?!

Figyelt kérdés

A kérdés komoly!!!én hiszek a természetfeletti erőkben.

Aki már tapasztalt és csinált ilyet azt megkérem hogy el mondaná az idézés lényegét.Akár privát üziben akár itt.

2012. jún. 25. 08:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 A kérdező kommentje:
Na akkor segítene valaki?
2012. nov. 11. 08:13
 62/86 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ez így egy nehéz dolog...de van megoldás...Démont idézni azonban nem játék...és ahogy előttem is írták a következményeket te fogod elviselni...

Éjfélkor vagy éjjel a leghatásosabb csinálni.

Kell hozzá egy fekete nagy gyertya és egy tükör.

A tükörbe kell nézni és közben hívni a démont!!!

Ezt tanácsos mondani: Mutatsd meg magad,a segítségedre van szükségem!Érezni fogod,ha ott van a szobában...félelmet fogsz érezni az első percekben---halálfélelmet...Én már éreztem ilyet....mindennél nagyobb kín...ha egyszer sikerül megidézned,utána már kommunikálhatsz is vele...akár segíteni is fog neked a terveid megvalósításában...az már egy másik kérdés,hogy gondolom nem ingyen...Álomban is kommunikálni fog veled,vagy jelek segítségével akár...tűz,víz,föld,levegőv, szél,stb...Máshogy kommunikálnak mint az emberek...jelekkel,érzésekkel..hangokkal csak nagyon ritkán de inkább soha!!! Ha egyszer megidézed utána már nagyon nehéz lesz elküldeniés megvállni tőle...az életed része lesz,ha akarod ha nem...és lehet,hogy bántani is fog,depressziós leszel,kórosan fogyni fogsz,dühöngsz,stb..de ezek csak a fizikai jelek...ez még semmi...az igazi baj a halálfélelem...ami éjjel tör rád...Én megtapasztaltam sajnos...iszonyatos kín...félelem...fájdalom lelkileg...olyan volt mintha a lelkemet akarta volna kiszakítani valami...hallottam...érzetem...magamban..magam körül...iszonyatos volt!úgy érzetem mintha valaki húzna le magával a semmibe és megszólalni sem tudtam,akartam de nem jött ki hang a torkomon...Remélem ezt eololvasva mérlegeled a döntésed a démonokkal kapcsolatban! Ajánlani tudom könyvben a démonomikon című művet ott az összes démon neve és képessége stb fel van sorolva!

2012. nov. 13. 22:34
 63/86 A kérdező kommentje:
és fekete nagy gyertyát honnan szerezek be? nem lesz elégg a kicsi is? amugy köszönöm.
2012. nov. 13. 23:27
 64/86 anonim ***** válasza:

Sehogy. Te lehet hogy hiszel benne, de attól még nem létezik. Tökéletes példa rá, hogy nem fogsz a kérdésedre választ kapni.

Miért csak isten léátezik?? Ha isten van, amiben magyarország 70%-a hisz, akor sátánnak is lennie kell!

Ez egy tükör effektus: Aki tagadja a gonoszt, az megtagadja istent, (mivel ha a gonosz nincs, isten sem létezik).

2012. nov. 14. 00:36
 65/86 anonim ***** válasza:

Gondolom, kérdező, nem valami mezei sátánista lehetsz, hanem esetleg hallgatsz is ilyen zenét vagy hiszel is benne.

Készíts egy ouija táblát. Bármiből lehet: Papír és pohár is jó hozzá. Egyedül is lehet gyakorolni vagyis idézni. Valahol le van írva, hogyan kell viselkedni, (ha többen csináljátok).

2012. nov. 14. 00:40
 66/86 anonim ***** válasza:

Szia!

Fekete gyertyából csak a nagy jó!

Nem kell olyan nagyon nagy,de legalább közepes.

A legjobb a piramis ill háromszöv vagy gömb alakú!

Nagyon fontos,hogy a gyertyát előtte meg kell szentelned!

Minden mágia alapja,hogy a mágikus tárgyat fel kell ruházni tulajdonságokkal,tisztelni kell! A későbbiekben a démon egyéb tárgyak használatát is kérni fogja tőled...ezek főként tű,kés,tőr,egyebek..tehát éles, fegyvernek minősülő tárgyak!!! Az örök szövetséghez pedig vérszerződés kell...tehát meg kell szúrnod magad egy tűvel vagy késsel...A démonok nagyon ravaszak,okosak,intelligensebbek mint az emberek...ezért vigyázni kell!!!!Ha kérsz valamit,nagyon meg kell gondolnod,hogy mit kívánsz! Mindenre fel kell készülnöd!!Az előző válaszoló vagyok,aki tegnap este írt neked...

2012. nov. 14. 14:40
 67/86 A kérdező kommentje:
utolsó:nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszaidat:)
2012. nov. 14. 14:51
 68/86 anonim ***** válasza:

Hagyjad már ezeket. Ezek mind csak istenben hisznek! Az a baj magyarországon, hogy aki már másban hisz, vagy más viseletet hord, az már le van nézve!! Mert magyarországon az emberek nem összetartóak, mint külföldön!

Émn mondom, a romák ezerszer összetartóbbak, mint a magyarok!! Sokszor sajnálom, hogy magyar vagyok! Miért, mert nem képesek elfogadni azt, hogy a másik személy másnak hódol, mást zenét szeret, vagy más a viselkedésoi formája. Ennyit a magyar emberekről!! Semmik!

2012. nov. 14. 15:39
 69/86 anonim ***** válasza:

Mert csak isten létezik és neki kell hódolni? Sátán is létezik ám a világon! Az a baj, hogy mindenki a tv után megy, amit mondanak, azt kell csinálni, ha biztatják az embereket, hogy foggyál le, akkor neki állnak szaladgálni, mert a tv azt mondta, ha a tv azt moindja, ez a divat, vagy új zenei stílus jött be, akkor mindenki olyan ruhát hord, vagy azt a zenei stílust hallgatja. Én nem hallgatok a médiára! Olyan zenét hallgatok, amilyet én akarok, olyan ruhát veszek fel, amilyet én akarok. Én nem követem a média divatot. És jól érzem magam.

Úgyhogy ne hallgass itt senkire, mert, aki ide ilyen kérdéseket írogat, azt állandóan lenézik. Mégegyszer mondom, ha isten is van, akkor sátán is van!!

Itt a segítség: [link]

Remélem, tudtam (csak én) segíteni, és idézd nyugodtan, másra ne hallgass, hogy mit mondd.

2012. nov. 14. 15:48
 70/86 anonim ***** válasza:

És még annyit, hogy nem kell 30 ezerért venni eredeti táblát, lehet házilag is csinálni: Papír (táblának) és pohár is jó.

Vagy szigetelőszalaggal, hosszú faágakkal egy pentagramot formálni. Az öt ága végére fekete gyertyát, valamint A közepére a legnagyobb fekete gyertyát. Az öt személy a pentagram csúcsain áll, középen az áldozat.

És legjobb, ha ilyenkor (pentagramosnál) valami túlvilági zene szól: Pl: Hexentanz, melek-tha, Psychonaut 75. Nem black metal, hanem rituálisak.

És hinned kell a sátánban, valamint szeretned kell a black metalt.

2012. nov. 14. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!