Hogyan kell Démont idézni?!
Figyelt kérdés
A kérdés komoly!!!én hiszek a természetfeletti erőkben.
Aki már tapasztalt és csinált ilyet azt megkérem hogy el mondaná az idézés lényegét.Akár privát üziben akár itt.
2012. jún. 25. 08:59
41/86 anonim válasza:
Ajánlott levélben, elsőbbségivel a legérdemesebb.
43/86 anonim válasza:
"Há, nyomjá má ide egy sőőőrt"
Ezt egy démon monTTTa!
44/86 anonim válasza:
"Amikor jött az éles kanyar, nagyon megijedtem" - Demon Hill
45/86 A kérdező kommentje:
Hmm mennyi szemét allak van itt aki csak trolkodni akar:D
2012. okt. 7. 07:58
46/86 anonim válasza:
Jaj már, még viccelni se lehet? ;-) Amúgy meg démont idézni nem vicc. Szerintem inkább pozitív lényeket, rezgéseket idézz (meg).
47/86 anonim válasza:
Ja és még valami... démont idézni már csak azért is felesleges, mert maguktól is hemzsegnek; az anyagi világban, és avval összefüggésben épp elég sok negatívum létezik, sajnos... keressük inkább a pozitív rezgéseket, és arra koncentráljunk, amennyire csak lehet. Igaz, hogy a nehézségekkel is tanácsos olykor szembenézni, de ne ez legyen a hangsúlyos és rendszeres...
48/86 anonim válasza:
ne varj komoly valaszt egy ilyen "komoly" kerdesre ocsem
49/86 anonim válasza:
F@szom ezekbe a hülye kérdésekbe. Legalább valami történetet találnál ki amin lehet nevetni.
50/86 Fuxreiter.Jack válasza:
Démon idézés nem létezik,szellemidézés annál inkább.
Van egy nagyon jó valós sztori az életemből,de azt nem szeretném ide kiírni,ha netán érdekel írj privátba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!