Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudhatnám meg, hogy az...

Hogyan tudhatnám meg, hogy az osztálytársam vámpír-e?

Figyelt kérdés

Szeptembertől új srác jött az osztályba, Erdélyből költöztek Pestre. A fiú nagyon vékony és falfehér a bőre a haja pedig fekete és a szája olyan élénk vörös színű, soha sincs kicserepesedve és olyan nedves. Mindig fekete cuccokban járkál. Nagyon jóképű srác, mégsincs neki barátnője és nem is barátkozik senkivel, mindig egyedül van és egyszer láttam, hittan órán mikor a templomba mentünk, köpött egyet a földre az oltárnál.

Olyan furi a gyerek, egyszer azt mondta nekünk, h neki különleges képességei vannak amikről nem beszélhet és nem is hinnénk el.

Az iskolában mindenki Edwardozza poénból, pedig szerintem elképzelhető, hogy tényleg egy igazi vámpír.

Hogyan lehet ezt bebizonyítani?

A kérdés NEM kamu és nem vagyok buta kiscsaj sem, érdekelnek ezek a dolgok és hiszek bennük.

A "vámpírok nem léteznek" duma nem érdekel.

2012. ápr. 30. 23:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
Döfd le egy karóval, ha meghal akkor vámpír volt
2012. aug. 2. 00:43
 72/79 anonim ***** válasza:
Miért nem írod a fejleményeket? :(
2012. aug. 10. 18:10
 73/79 anonim válasza:

Figyeld meg, hogy a víztõl mennyire fèl...egyszerüen öntsd le egy pohár vizzel. Ha felgyullad, akkor igazad volt:)

Amúgy èn is hiszek a vámpírokban ès Erdèlyi vagyok...de nem vámpír :))

2013. ápr. 21. 15:54
 74/79 anonim ***** válasza:
Nem érdekel ha lepontoztok is, de az "erdélyit" azt kis e-vel írják. Mióta ezt a kérdést felrakták legalább ötször láttam "Erdélyi" formában a szót, ami nem helyes, sőt eléggé idegesítő is, mivel egy alapszabályról van szó.
2013. ápr. 21. 16:14
 75/79 anonim ***** válasza:
Harapd meg a farkát, ha nem tetszik neki akkor vámpír!!
2013. máj. 2. 19:50
 76/79 A kérdező kommentje:
"Erdélyből költöztek Pestre", tudtommal így nagybetűvel írandó:)egyébként még mindig járunk, és hát.. fura srác, de többet nem szeretnék erről írni.
2013. jún. 8. 15:48
 77/79 anonim ***** válasza:
Dede, írjad.. mi a gond vele?
2013. jún. 8. 16:47
 78/79 anonim ***** válasza:
Úgy nagy betűvel írandó, de az "erdélyi" az nem.
2013. jún. 8. 17:07
 79/79 A kérdező kommentje:
csakhogy én nem írtam azt, hogy "Erdélyi" (most írom le először:P).. nem tartozik ide :P
2013. jún. 8. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!