Hogyan tudhatnám meg, hogy az osztálytársam vámpír-e?
Figyelt kérdés
Szeptembertől új srác jött az osztályba, Erdélyből költöztek Pestre. A fiú nagyon vékony és falfehér a bőre a haja pedig fekete és a szája olyan élénk vörös színű, soha sincs kicserepesedve és olyan nedves. Mindig fekete cuccokban járkál. Nagyon jóképű srác, mégsincs neki barátnője és nem is barátkozik senkivel, mindig egyedül van és egyszer láttam, hittan órán mikor a templomba mentünk, köpött egyet a földre az oltárnál.
Olyan furi a gyerek, egyszer azt mondta nekünk, h neki különleges képességei vannak amikről nem beszélhet és nem is hinnénk el.
Az iskolában mindenki Edwardozza poénból, pedig szerintem elképzelhető, hogy tényleg egy igazi vámpír.
Hogyan lehet ezt bebizonyítani?
A kérdés NEM kamu és nem vagyok buta kiscsaj sem, érdekelnek ezek a dolgok és hiszek bennük.
Dugd a s*ggedbe a bicskákat, én is székely vagyok, és igen, tisztában vagyok a földrajzzal, de a szülei (akik magyarok) attól még kiköltözhettek Erdélybe. Amikor még iskolában alsós voltam, (Pesten) az egyik gyerek megkérdezte, hogy székely vagyok-e. mondtam hogy igen, de Pesten születtem. erre ő szólt, hogy akkor nem vagyok székely. na, nála is pont ez lehet
2012. jún. 13. 16:11
42/79 anonim válasza:
Ja, még a 20. század elején is nagyon komolyan vették a Székelyföldön a származást, ha valaki nem volt igazi székely, azt számontartották, ha nem is közösítették ki érte. A moldvai csángók viszont még a mai napig is ilyen "izolációs politikát" folytatnak, ha nem vagy helybéli csángó, nehezen fogadnak bizalmukba, talán ennek köszönhetik, hogy még egyáltalán léteznek.
2012. jún. 13. 16:21
43/79 anonim válasza:
Én is székely vagyok, és valljuk be, hogy nem jellemző, hogy Magyarországról költözzenek ki Romániába az emberek, inkább innen mennek oda... akkor amikor ez a srác születhetett, meg pláne nem volt jellemző, akkoriban az anyaországiak nagyon felénk sem néztek, szóval neked állítólagos székely létedre ezzel tisztában kellene lenned, úgy hogy a "nem székely attól még, hogy ott született" kijelentésed puszta kötekedés a részedről, attól, hogy a kérdező egy buta tini, még nem kell bele kötni abba, hogy a fiú székely-e mert vélhetően az.
2012. jún. 13. 19:30
44/79 anonim válasza:
És írja, hogy anyja-apja székely, a nagyanyja is, akkor genetikai vizsgálatot is adjon neked? bírom az ilyen "pesti székelyeket".. onnan te ne akard megmondani, hogy mi itt Erdélyben, Székelyföldön minek tartjuk magunkat. Akkora hülyeségeket beszélsz, hogy mi itt a gép előtt haverokkal csak nézünk, még minket sért ez az egész tudatlanságod, állítom jobban mint a kérdezőt. Itt Székelyföldön akik születnek magyarok, azok székelyek, nagyon kevés az aki "kivándorolt" volna ide az anyaországból, de az se 15-6-7 éve volt, inkább most kezd 1-2 ember ide költözni.. vagy egyszerűen román. Eddig azt hittem a kérdező a buta mert vámpírnak tart egy erdélyi fiút, de te... hát te ritka ostoba egy ember vagy ne is haragudj.
2012. jún. 13. 19:37
45/79 anonim válasza:
És csak úgy mellékesen megkérdezném, hogy ha szerinted a nagyanyja csíksomlyói, szülei is székelyföldiek, ő maga is ott született és tinédzserként költözött Magyarországra, és még csak 1 éve lakik itt, ahogy ezt a kérdező le is írja, akkor szerinted mégis milyen nemzetiségű? Mert nekem és mindenkinek aki jártas a történelemben az jön le, hogy tősgyökeres székely... nem az, hogy egy egész család valamikor kb. 20 éve, tehát még a szocializmusban vagy közvetlenül azután nagymamástól kicuccolt Romániába, ahol akkoriban (de most is) rosszabb volt az életszínvonal... Most vagy nagyon ostoba vagy, vagy direkt kötekedsz... de szerintem te nem vagy székely mert akkor ilyen ostobaságokat nem mondanál, ha tényleg innen származol, akkor egy szőröstalpú román lehetsz, mert miért ne? Miért is mondod te magad székelynek? Nem itt születtél (bár ettől még lehetnél az) de ha innen is származol, attól még se te, se szüleid nem feltétlen székelyen nem de? A te logikáddal legalábbis.. nagyszüleid kiköltözhettek ide, hogy megszüljék valamelyik szülődet. Magadra is vonatkoztasd az észjárásodat és látszik egyből, hogy hülyeség és értelmetlen. Vagy, attól, hogy itt születtek, még lehetnek románok is... vagy c-típusú állampolgárok, ahogy előttem valaki írta kommentben.. egy biztos, székely ember ilyen ostobaságokat nem mondana.
2012. jún. 13. 19:50
46/79 anonim válasza:
Igazatok van, nem vagyok székely, de oooolyan jóóóóóó volt TROLLKODNI!!!! XD
HAHAHAHAHAHA
TROLOLOLOLO
2012. jún. 13. 20:13
47/79 A kérdező kommentje:
Én pont lesz*rom, hogy mi vagy, valszeg vmi 8keri cigó...
2012. jún. 13. 20:21
48/79 anonim válasza:
nem cigó, hanem TROLL
2012. jún. 13. 20:49
49/79 A kérdező kommentje:
a trollkodás meg buta kötekedés között nagy a különbség szerintem-.-
de írogass még ide ha akarsz, biztos nincs jobb dolgod
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!