Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudhatnám meg, hogy az...

Hogyan tudhatnám meg, hogy az osztálytársam vámpír-e?

Figyelt kérdés

Szeptembertől új srác jött az osztályba, Erdélyből költöztek Pestre. A fiú nagyon vékony és falfehér a bőre a haja pedig fekete és a szája olyan élénk vörös színű, soha sincs kicserepesedve és olyan nedves. Mindig fekete cuccokban járkál. Nagyon jóképű srác, mégsincs neki barátnője és nem is barátkozik senkivel, mindig egyedül van és egyszer láttam, hittan órán mikor a templomba mentünk, köpött egyet a földre az oltárnál.

Olyan furi a gyerek, egyszer azt mondta nekünk, h neki különleges képességei vannak amikről nem beszélhet és nem is hinnénk el.

Az iskolában mindenki Edwardozza poénból, pedig szerintem elképzelhető, hogy tényleg egy igazi vámpír.

Hogyan lehet ezt bebizonyítani?

A kérdés NEM kamu és nem vagyok buta kiscsaj sem, érdekelnek ezek a dolgok és hiszek bennük.

A "vámpírok nem léteznek" duma nem érdekel.

2012. ápr. 30. 23:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
Én már láttam olyan erdélyit aki részegen lepisilte a templomajtót, így fejezve ki véleményét a vallásról.
2012. máj. 2. 19:46
 22/79 anonim ***** válasza:
Kicsikém, szerintem te csak simán tovább szőtted a twilight szálait..nagyon cuki meg minden.de ÉBRESZTŐ!!! és az utolsó előttinek igazat adok..Erdélyben az emberek rendkívül vallásosak..
2012. máj. 3. 13:05
 23/79 anonim ***** válasza:
Tisztelet a kivételnek (van itt is sátánistától, ateistáig minden, csak kevesebb mint Magyarországon), de szerintem is ez valami "beleképzelt" twighlight.
2012. máj. 3. 13:49
 24/79 anonim ***** válasza:
elégvolt már a sok tvájlájtból! twilight mániás itt valaki
2012. máj. 8. 16:44
 25/79 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy direkt csinálja? Hogy bejöjjön a csajoknak? Vagy egyáltalán, hogy foglalkozzanak vele?
2012. máj. 8. 18:43
 26/79 anonim ***** válasza:
A meghívás jól hangzik. Ha nem lép be, és engedélyre vár, akkor viszont elég nagy bajban vagy. Mert ha behívod, és tényleg vámpír, akkor megnézheted magad, főleg mivel lebuktattad. Ha nem hívod be, és vámpír, szintén lebuktattad és akkor mi lesz? Nem mész utcára többet? Inkább csak tarts magadnál egy keresztet vagy fokhagymát, a zsebedben, és ha feltűnően kerül, akkor gyanakodj. Szerintem én annyira nem szembesíteném ilyesmivel, mert sose lehet tudni... Ha nem vámpír, csak simán elmebeteg, ez akkor is veszélyes lehet.
2012. máj. 9. 11:03
 27/79 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a szitu, de ajánlom a srácnak, hogy menjen színésznek ,ilyen kvalitásokkal megbolondítani mindenkit nem kis vicc:DD
2012. máj. 14. 12:13
 28/79 anonim ***** válasza:
A vámpírok mióta járnak iskolába???
2012. máj. 18. 20:11
 29/79 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

A Twilight óta....

2012. máj. 19. 11:50
 30/79 A kérdező kommentje:
Azóta együtt járunk, és hát továbbra is furcsa, úgy érzem, hogy titkol valami sötét dolgot, és az is fura, hogy nagyon szereti a nyakamat, órákig képes vele játszadozni....
2012. jún. 11. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!