Én akkor most igazi vámpír vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretek este kint járkálni a sötétben.Nem szeretek este aludni,folyton ébren akarok lenni.Mindig sötétben ülök a lakásban.Az lenne a kérdésem,hogy akkor én vámpír vagyok?Mikor fogok szomjazni a vérre?Vannak itt más vámpírok esetleg?2012. ápr. 19. 22:27
1/49 anonim válasza:
Te nem Vámpír vagy hanem fogyatékos.
3/49 Mónih válasza:
Te vámpír?
Nos..Nem.
Én..Igen..Szeretnél azlenni mi?
Nincs..olyan..vámpír..aki életben hagyna..:D
És különbenis..
ha lenne is..otthagy..tehát ha felkelsz..enned kéne..de egyedül nemtudsz,szóval meghalnál..><
6/49 anonim válasza:
Képzeld: én is szeretek sötétben mászkálni és aludni is keveset szoktam, sőt a szemeim nem bírják a napfényt, sőt gyakorlatilag a neonon kívül semmiféle erős fényt. Ettől viszont nem vagyok vámpír, szóval - nagy bánatodra - te sem vagy az. Csak tvájlájt rajongó...
Amúgy a legenda szerint a vámpír"kór" nem a levegőben terjed, hanem egy vámpírnak át kell változtatnia téged. Másrészt meg az jó ha a sötétben ülsz, mert kevesebb lesz a villanyszámla.... :D
7/49 anonim válasza:
te fogyatékos vagy utolsó kommentelőn nagyot szakadtam:D
9/49 anonim válasza:
Ha vámpír lennél nem lenne hatalmas szemfogad?! 0.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!