Én akkor most igazi vámpír vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretek este kint járkálni a sötétben.Nem szeretek este aludni,folyton ébren akarok lenni.Mindig sötétben ülök a lakásban.Az lenne a kérdésem,hogy akkor én vámpír vagyok?Mikor fogok szomjazni a vérre?Vannak itt más vámpírok esetleg?2012. ápr. 19. 22:27
31/49 anonim válasza:
Na, én is ott leszek a gép előtt s küldjed nekem is :P Ha sikerül emelem kalapomat előtted :D
32/49 FVG válasza:
Sziasztok! Érdekes téma. Valószínűleg vámpír vagy, majd idővel ki fog alakulni a vérszomj, meg ilyenek. Ne aggódj.
Az én kutyám is vámpír volt egy ideig, de már nem az, mert a szomszéd macskája szíven szúrta egy karóval, lelőtte ezüstgolyóval, majd meg-foghagymázta, és rátett egy keresztet. Erre visszaalakult normál kutyává, utána meg megette a macskát.
33/49 anonim válasza:
Na, az energia eltévedt útközben :D
34/49 A kérdező kommentje:
Éreztétek az energiát?
2012. máj. 8. 22:10
36/49 anonim válasza:
Te hüje állat!!!átkülted a kib@szott energiádat,és most én is vámpír lettem!!!!ezért még megfizetsz!!!
37/49 anonim válasza:
Te egy kezelésre szoruló elmebeteg vagy! ajánlom Dr...
39/49 anonim válasza:
Hallottam erről az energiaátváltoztatásról...Nekem is megtennéd????Légyszi!!!Csak félig vagyok vámpír és a másik felem vérfarkas...Nagyon rossz!Kérlek had lehessek egészen vámpír!!!Nagyon régóta várok erre...Megtennéd???
40/49 anonim válasza:
hát akkor már engem is tegyetek azzá !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!