Én akkor most igazi vámpír vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretek este kint járkálni a sötétben.Nem szeretek este aludni,folyton ébren akarok lenni.Mindig sötétben ülök a lakásban.Az lenne a kérdésem,hogy akkor én vámpír vagyok?Mikor fogok szomjazni a vérre?Vannak itt más vámpírok esetleg?2012. ápr. 19. 22:27
41/49 anonim válasza:
Nem és szerintem ne is etesd magadat ilyen hülyeségekkel inkább keress hobbit a vámpír horrorok nézése helyett ;)
42/49 anonim válasza:
Engem meg tegyetek szűzkislánnyá léccilécciléccci:DD
44/49 anonim válasza:
Ugyanez érdekelne engem is. Furcsa dolgokat művelek manapság. Éjjelente a hütőt csapkodom és sírom, ordítom azt, hogy fáj a belem. De a tegnap valaki rámszolt, és azt mondta pusziljam meg a falat, én megtettem és hirtelen egy raklap leesett az égből és fagyikat varázsolt, én vámpír vagyok ?! Nagyon idegesít ! :(
45/49 anonim válasza:
Nem, te nem vámpír vagy, hanem csillámfaszláma.
46/49 anonim válasza:
Oh mostmár értem, tavaly még egy valaki elátkozott, azt mondta, hogy hamarosan megváltozik az életem, és igy is lett. Tehát mostmár a varázslat visszafordításáért vemhes mókusokra kell vadásszak ?
47/49 anonim válasza:
Egy vámpír nem mondja, hogy vámpír, eltitkolja... Mindenki tudja magáról, hogy vámpír e vagy nem... Nem kell világgá kürtölni...
48/49 anonim válasza:
Igen én vámpír vagyok és te is. Én a pincében szeretek mászkálni. Akkor én természetalatti lény vagyok?? :O
49/49 anonim válasza:
Hát perszee én is itt vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!