Mit tegyek hogy külsőleg és belsőleg is olyan legyek mint egy igazi vámpír?
Csinaltass mufogsort, ne aludj, hogy sapadt es karikas legyel, sminkeld magad vampirnak.
Belsoleg: szivj vert.
oO Most hirtelen bejött az oldal bal oldalán egy BiteFight-os hirdetés, és ihletet kaptam xd
Szóval.. hosszú egyenes fekete haj. Fehér bőr. Erős fekete kifestett szem, pirosra rúzsozott száj.. Sötétebb színű, illetve bordó ruhák. Belsőre meg.. Legyél komoly, kicsit talán olyan "másokon uralkodós"..
Javasolnám az Evanescence - Call me When you're Sober nevezetű klipjét.. Nézd meg a csajt. Szerintem eléggé vámpíros (:
De amúgy mért akarsz vámpírolódni? oO
Nekem is az a hirdetés jött be pont :DD most is itt van xddd
Szerintem az előttem lévő 2 válaszban már mindent leírtak. :) egyetértésemet fejezném csak ki.
Hát csak nem akar mindenkit nyakonharapni az utcán :D
Amúgy jobb oldalon nemis balon.. Estevanmár OO
Gondolom a Twilight-mánia miatt akarsz vámpírkodni:D Nos hát... Halj meg majdnem, és reménykedj, hogy Carlisle Cullen arra téved:D
Másik alternatíva, hogy ne aludj pár napig (karikás szemek) + fehér púder + ha napos helyre mész akkor jóadag csillámpor xD
jah.. NE :
-egyél
-igyál
-menny napfényre
-aludj
legyél erős, és gyors. asszem ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!