Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudhatnám meg, hogy az...

Hogyan tudhatnám meg, hogy az osztálytársam vámpír-e?

Figyelt kérdés

Szeptembertől új srác jött az osztályba, Erdélyből költöztek Pestre. A fiú nagyon vékony és falfehér a bőre a haja pedig fekete és a szája olyan élénk vörös színű, soha sincs kicserepesedve és olyan nedves. Mindig fekete cuccokban járkál. Nagyon jóképű srác, mégsincs neki barátnője és nem is barátkozik senkivel, mindig egyedül van és egyszer láttam, hittan órán mikor a templomba mentünk, köpött egyet a földre az oltárnál.

Olyan furi a gyerek, egyszer azt mondta nekünk, h neki különleges képességei vannak amikről nem beszélhet és nem is hinnénk el.

Az iskolában mindenki Edwardozza poénból, pedig szerintem elképzelhető, hogy tényleg egy igazi vámpír.

Hogyan lehet ezt bebizonyítani?

A kérdés NEM kamu és nem vagyok buta kiscsaj sem, érdekelnek ezek a dolgok és hiszek bennük.

A "vámpírok nem léteznek" duma nem érdekel.

2012. ápr. 30. 23:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 gabicavámpir válasza:
tarts felé egy tükröt meglátjuk milesz ha vámpír nem látod /látdot szivacs ember
2012. jún. 11. 19:59
 32/79 A kérdező kommentje:
Azoknak, akik szerint nem erdélyi üzenem, hogy Sepsiszentgyörgyön született (tehát székely) és tavaly költöztek Budapestre.
2012. jún. 11. 20:11
 33/79 A kérdező kommentje:
Hááát nem tudom, hogy ennek a tükrös dolognak mennyi köze van a valósághoz :)
2012. jún. 11. 20:12
 34/79 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy Sepsiszentgyörgyről jött, még nem feltétlenül székely. Te is születhetsz Kínában, attól még nem leszel kínai :P
2012. jún. 11. 21:00
 35/79 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy székely vagy sem, de hogy nem normális az biztos.
2012. jún. 11. 21:17
 36/79 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, te hanyas voltál földrajzból és történelemből???

Székelyföld Erdélyen belül is különálló egység, Sepsiszentgyörgy pedig egyike a székely nagyvárosoknak (Kézdivásárhely, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Marosvásárhely stb. mellett... Kolozsvár pl. már nem székely város, az ottani magyarok simán erdélyi magyarok, kevés köztük a székely). Amit most mondtál, ismételd meg Székelyföldön, azt hiszem a hátadba vágnák a bicskát a székelyek... Mert szerinted mi? román? Vagy az anyja szórakozásból kiment Sepsiszentgyörgyre gyereket szülni Magyarországról??? Ne is zavarjon, hogy generációk óta ott élnek és székely-magyarnak tartják magukat... a nagymamája pl. Csíksomlyón lakik és rendszeresen részt vesz az egész családjuk a csíksomlyói búcsún (gondolom azt se tudod mi az)... Szégyen, hogy vannak ilyen alulművelt, tudatlan emberek akik azt se tudják mit beszélnek, legalább ne reklámoznád a tudatlanságodat...

2012. jún. 12. 09:59
 37/79 anonim válasza:

Sziasztok

Ritkán írok ide, de annyit szeretnék mondani, hogy én is székelyföldről jöttem és itt Magyarországon sajnos még a magukat jobboldalinak, "hazafinak" mondók is alig tudnak valamit Erdélyről, a legtöbb tininek pedig csak a vámpír meg Dracula jut az eszébe róla. Már megszoktam (amennyire meg lehet szokni), hogy kapásból lerománoznak, vagy megkérdik: "hol tanultál meg ilyen jól magyarul?" A székelyt pedig azt se tudják, hogy eszik-e vagy isszák, hallottam olyan "nagymagyarkodót" aki egész Erdélyt Székelyföldnek hitte, meg Bukarestet is vissza akarta követelni, mert úgy gondolta, az is Erdélyben van. Ha nekem azt mondaná valaki, hogy nem vagyok székely azért mert Székelyföldön születtem és mert annak tartom magam, akkor azt hiszem... beverném a képét :D Nehogy már más határozza meg, hogy én mi vagyok, főleg ne olyan, akinek láthatóan fogalma sincs az egészről. A székely pedig nem olyan mint nálatok a palóc meg a matyó, nem csupán egy "néprajzi etnikum". Erdélyen belül nekünk külön autonómiánk volt, külön vezetőnk (a székelyispán) az Erdélyt alkotó három nemzet is a magyar, a székely és a szász volt. Mi úgy gondoljuk, hamarabb itt voltunk mint a honfoglalók (aztán ezen vitáznak a történészek, mint a származásunkon is), de attól, hogy magunkat székelynek határozzuk meg, nem tagadjuk meg a magyarságunkat, de büszkék vagyunk a székely-magyarságunkra, a magyaroktól való kissé "másságunkra". No, így ennyit akartam mondani, aztán olthatnak le a "nagyokosok", de előbb járjanak utána a dolgoknak. A sráchoz meg annyit, hogy biztos nem vámpír, hogy lenne már az, egyszerűen csak kihasználja, hogy számotokra "egzotikus", tapasztalatból tudom, hogy a lányoknak nagyon bejön a székelyföldi akcentus;) :)

További szép napot, üdvözletem Székelyföldről

2012. jún. 12. 10:25
 38/79 anonim ***** válasza:

Előzőhöz csatlakoznék, nekem a nevem székely származású, kinézetem is eléggé odavaló, azonban nem ott születtem és nem is éltem arra sosem, ettől független részben fölmenők okán annak érzem kicsit magam.

A cikkben szereplő srác egy kretén, attól h székely attól még nem vámpír.

A kérdezőnek ajánlom: harapd meg a nyakát nézd meg mit szól hozzá :DD

2012. jún. 12. 11:02
 39/79 A kérdező kommentje:
szereti ha harapdálják a nyakát és ő is szereti az enyémet harapdálni, mondtam, hogy a nyak a mindene, nyakfétise van, vagy hogy mondjam:D néha már fáj is amikor szívja, nagyon bele tudja élni magát
2012. jún. 12. 11:08
 40/79 anonim válasza:
A # 34/39-es válaszoló bizonyára magából indult ki: attól, hogy Magyarországon született, még nem feltétlenül lesz magyar, lehet c-típusú (hiperpigmentált) állampolgár is;)
2012. jún. 12. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!