Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudhatnám meg, hogy az...

Hogyan tudhatnám meg, hogy az osztálytársam vámpír-e?

Figyelt kérdés

Szeptembertől új srác jött az osztályba, Erdélyből költöztek Pestre. A fiú nagyon vékony és falfehér a bőre a haja pedig fekete és a szája olyan élénk vörös színű, soha sincs kicserepesedve és olyan nedves. Mindig fekete cuccokban járkál. Nagyon jóképű srác, mégsincs neki barátnője és nem is barátkozik senkivel, mindig egyedül van és egyszer láttam, hittan órán mikor a templomba mentünk, köpött egyet a földre az oltárnál.

Olyan furi a gyerek, egyszer azt mondta nekünk, h neki különleges képességei vannak amikről nem beszélhet és nem is hinnénk el.

Az iskolában mindenki Edwardozza poénból, pedig szerintem elképzelhető, hogy tényleg egy igazi vámpír.

Hogyan lehet ezt bebizonyítani?

A kérdés NEM kamu és nem vagyok buta kiscsaj sem, érdekelnek ezek a dolgok és hiszek bennük.

A "vámpírok nem léteznek" duma nem érdekel.

2012. ápr. 30. 23:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 étoile et lune ***** válasza:
100%
Adj neki verbénát.
2012. ápr. 30. 23:55
 12/79 kiflitolvaj ***** válasza:
100%
Szerintem lődd le ezüst golyóval, ha meghal, akkor vámpír volt.
2012. máj. 1. 00:07
 13/79 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre csald ki egy útkereszteződéshez, és szúrd át a szívét fa karóval.
2012. máj. 1. 00:08
 14/79 anonim ***** válasza:
vakard meg a talpát, és ha nem nevet, akkor az.
2012. máj. 1. 00:51
 15/79 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az, mert megégne a napon. (Bár van egy film ahol naptejet használnak, ami külön nekik van gyártva.)

De tégy egy próbát: hívd el hozzátok és ha nem lépi át a küszöböt és várja a beinvitálását tuti vámpír. xD A vámpírokra a legtöbb történetben érvényes a "hívj be" szabály.

2012. máj. 1. 00:52
 16/79 anonim ***** válasza:

Egy igazi vámpír nem színészkedik, főként nem csinál bohócot magából, aztán lehet hogy olyan aki fel akarja magára hívni a figyelmet, de ilyenből kevés van. És nem, nem égnek el a napon... És nem fogja a nyakadat se nézni, nem fogja különlegesnek tettetni magát, HA normális.

Szerintem vigyázz, a végén még a tűzzel játszol ;).

2012. máj. 1. 02:08
 17/79 anonim ***** válasza:

Annak, hogy Erdélyből jött ne tulajdoníts nagy jelentőséget. Én is erdélyi vagyok és itt nem terrorizálnak minket a vámpírok, akik mellesleg szerintem nem is léteznek (de végül is abban hiszel amiben akarsz).

Amúgy a srác szerintem csak simán elmebeteg. Amúgy ha logikusan gondolkozol: egy vámpír miért akarná magát felfedni? Semmi haszna nem lenne belőle, sőt...

2012. máj. 1. 09:45
 18/79 anonim ***** válasza:
100%

Miért írkálsz a GyK-ra, amikor egyszerűen odajöhetnél hozzám és megkérdezhetnéd? Hm? Nyugodtan keress meg és kérdezz! Legjobb tudásom szerint fogok válaszolni.

Egyébként a nyakad nem olyan szép. Azóta találkoztam valakivel, akinek sokkal szebb.

2012. máj. 1. 19:34
 19/79 anonim ***** válasza:
Kicsikém... attól még, hogy Erdélyből jött ("ott lakik Drakula gróf, jaj, denevérré változik és kiszívja a vérünket!") és világos bőrű, fekete hajjal, attól még nem biztos hogy vámpír. Én személy szerint nem hiszek a vámpírokban. A Twilight összegyúrta egy vámpír jellemvonásait különböző legendákból, és most ha valaki, aki erősen hisz természetfölötti lényekben, meglát egy Edward kaliberű fickót, egyből levámpírozza. De szerintem a srác nem Erdélyi, mert ott az emberek vallásosabbak, mint Magyarországon. Én is Erdélyi vagyok.
2012. máj. 1. 22:35
 20/79 anonim ***** válasza:
uccsó vok: a vallásos részt arra értem, hogy nem hinném hogy pont egy erdélyi leköpné az oltárt.
2012. máj. 1. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!