Hogyan tudhatnám meg, hogy az osztálytársam vámpír-e?
Szeptembertől új srác jött az osztályba, Erdélyből költöztek Pestre. A fiú nagyon vékony és falfehér a bőre a haja pedig fekete és a szája olyan élénk vörös színű, soha sincs kicserepesedve és olyan nedves. Mindig fekete cuccokban járkál. Nagyon jóképű srác, mégsincs neki barátnője és nem is barátkozik senkivel, mindig egyedül van és egyszer láttam, hittan órán mikor a templomba mentünk, köpött egyet a földre az oltárnál.
Olyan furi a gyerek, egyszer azt mondta nekünk, h neki különleges képességei vannak amikről nem beszélhet és nem is hinnénk el.
Az iskolában mindenki Edwardozza poénból, pedig szerintem elképzelhető, hogy tényleg egy igazi vámpír.
Hogyan lehet ezt bebizonyítani?
A kérdés NEM kamu és nem vagyok buta kiscsaj sem, érdekelnek ezek a dolgok és hiszek bennük.
A "vámpírok nem léteznek" duma nem érdekel.
miért? a vámpírság életkorhoz kötött?
és elég nagy ostobaság azt hinni, hogy elégnek a napon...
egyszer volt vele egy elég erotikus jelenetem, amikor egy buliban ( az volt az egyetlen buli ahol láttam ) odajött hozzám, és a falhoz tette az egyik kezét, én a falnak támaszkodtam, ő elég közel hajolt hozzám és a nyakamat nézte, azt mondta, nekem van a legszebb nyakam az osztályból. Vártam, hogy megcsókoljon de nem tette:( azután sietve elment, nem is láttam a bulin aztán.
Először azt hittem, hogy direkt csinálja ezt, hogy róla ez a kép alakuljon ki, de lehet, hogy tényleg egy igazi vámpír, valahogy kiderítem úgyis, hogy mi a titka, mert valamit titkol az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!