Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A bukott angyalok hogy buktak...

A bukott angyalok hogy buktak meg vagy lettek rosszá mint Lucifer?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

mami!

"Ha a lélek megtér istenhez,ezt tartja minden vallás..."

Nem mindegyik vallás tartja ezt.

"akkor miképp találná meg a végtelenben fel se jutna addig mert elpusztulna"

Ezt már neked kell tudni mert a te "lelked" képes elhagyni a testedet.

Igazából minden energia még mi emberek is. Csak más a rezgés számunk. Ezért van anyag.

2012. máj. 1. 09:19
 82/85 anonim ***** válasza:
Vidiripi egy homokos nyomorék.
2012. máj. 1. 14:19
 83/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Vidiripi egy homokos nyomorék."

Definiáld hogy mit értesz nyomorék alatt! Valóban voltam homokos de aztán lemostam és kész. Szóval a probléma megszünt.

2012. máj. 1. 14:29
 84/85 anonim ***** válasza:

Valóban minden energia még mi emberek is-- tulajdonképen a valóság csak nekünk valóság, nekünk kézzel fogható.

De az emberi energia különösen a lélek energia kisebb feszültségű mint egy ceruza elem. Na már most az univerzumban egy nagyon hideg van kettő sokkal erősebb és magasabb töltésű részecskék száguldanak, hogy azt a lelkünk kibírja.

Pél. a felhők magasságát nem bírja ki vagy a sarkvidéki hideget-- ott nem téblábolhat és bámészkodhat, mert lelassul a töltések mozgása. Szó szerint megdermedne. Tehát ott csak átzúgni szabad.

Ha valaki megfagy, vagy itt télen lehűl akkor a lélek bent reked a testben, mivel az is lelassul.

Volt egy ilyen esetem még jóval a rendszerváltás elött. Ha valakit ismertem, és annak baja esett, vagy fájdalmai voltak vagy fuldoklott akkor képes voltam éjjel felébredni, és meghallottam.

Így történt meg hogy valakit élve temettek el és én felébredtem arra hajnalban február volt, hogy valaki üvölt szörnyen segítségért és valamit vert nagyon.

Igy megnéztem" ki került bajba-- Mondanom se kell, mennyire megrázó volt amikor rádöbbentem, hogy egy koporsóba mentem be fejtől és megálltam mellkasomtól lefelé -- Egy asszony volt akit eltemettek-- mint kiderült később, nem is messze lakott tőlünk és a gyerekei reggel találták a ház előtt-- az orvos-- megállapította kihűlt.. a halált állapította meg.két napig hidegben volt majd eltemették-- a föld melegére, sugárzására MAGÁHOZ TÉRT.

Nem tudtam segíteni, mert amikor a döbbenettől visszarántottam magam, akkor elmondtam a férjemnek, de Ő lefogott és azt mondta; -na ezt már nem engedem. különben is két temető is van és melyik az a sír, kit temettek el? nem tudjuk-- fogalmad sincs és hallani se akart semmiféle kimegyünk a temetőbe--- ilyesmiről.

A lényeg, a lélek bár energia de a hidegtől sajnos lelassul a mozgása és bele merevedni képes a testbe.

2012. máj. 2. 16:16
 85/85 anonim ***** válasza:

Egyébként ez az ominózus eset döbbentett rá, hogy nem csak a földbe vagyok képes behatolni de semmi bajom nem lett hogy deréktól lefelé benne is maradtam tulajdonképpen.

S bár sok helyen jártam a világban és nagyon sok sikátorban, villany nélküli helyen, de csak itt döbbentem rá arra is, hogy meleg sárga fénnyel bevilágítok egy kisebb helyett s valamit az asszony is láthatott, mert elcsendesedett és figyelt--- már visszarántottam magam és még 1-2 percig csend volt-- aztán még iszonyúbban ismét üvöltött-- hónapokig a hatása alatt voltam, annyira bántott hogy nem segítettem...különösen amikor megtudta a férjem kit temettek el abban az időben és miért....

Akkor egy kicsit megrázta a férjemet, mert inkább ő ismerte, én csak egy-két szót ha váltottam vele, talán.. ha..még a nevét se ismertem.

2012. máj. 2. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!