Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Angyalok lehettek?

0202 kérdése:

Angyalok lehettek?

Figyelt kérdés
Pár éve szinte majdnem minden este zöld és piros pici sok pontot láttam elmenni előttem angyalok lehettek
2012. márc. 1. 12:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. márc. 1. 12:51
 2/19 A kérdező kommentje:
akkor mi volt?
2012. márc. 1. 12:54
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Angyalon kívül más nem lehet? :D És ha tündérek? :D

Különbenis, az nagyalok, ha jönnek, éles sípoló hangjuk van, és akkorák, mint a Chrysler Building, a fényük meg kiégeti a szemed :D tessék :D

2012. márc. 1. 12:58
 4/19 A kérdező kommentje:
bocsi de én normális válaszokat szeretnék kapni.. szerintem te sem örülsz ha kiírsz egy kérdést és marhaságokat írnak oda..
2012. márc. 1. 13:00
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
muslica
2012. márc. 1. 13:09
 6/19 anonim ***** válasza:
56%
De a kérdés már marhaság..érted :D
2012. márc. 1. 13:13
 7/19 anonim ***** válasza:
A szemedben lévő üvegtestecskéket láthattad, amik kivetődnek a szemedre.
2012. márc. 1. 13:43
 8/19 vespana ***** válasza:
A színes sok pici pontok azok nagy valószínűséggel molekulák ha különböző alakban és sebességben mozognak. Sokan látják a molekulákat amik körbe vesznek bennünket este azért látszik jobban talán mert jobban figyelünk a csendre.Az angyalok pedig ritkán mutatják meg magukat csak kérésre és általában fénylények akik nem mindig magasabbak nálunk , de vannak persze hatalmas méretűek is akik feladata az őrzés és védelem. Ha közbe szólnak általában ének hangon teszik és csak te hallod a dallamot ami nagyon is ismerősen cseng a számodra. Lehet persze mindneki szkeptikus és lehet azt mondani a válaszomra hogy badarság bár én tudom hogy így van hisz én már láttam. De mindenkinek joga van azt hinni amit akar hisz ezért van szabad akarata itt. Legyen szép napod és ne zavarjanak az éjjeli röpködő molekulák. :)
2012. márc. 1. 14:25
 9/19 anonim ***** válasza:

# 8

seriously?

2012. márc. 1. 14:26
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
a 8. egy jehova :D
2012. márc. 1. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!