Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Angyalok lehettek?

0202 kérdése:

Angyalok lehettek?

Figyelt kérdés
Pár éve szinte majdnem minden este zöld és piros pici sok pontot láttam elmenni előttem angyalok lehettek
2012. márc. 1. 12:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem, nem azok. ha léteznek is angyalok, nem hinném hogy pici pont alakúak, inkább olyan nagyok és szárnyuk van, tudod. ha gyorsan kelek fel az ágyból én is úgy szédülök hogy pontokat látok (vagy néha semmit) lehet hogy te is. vagy pedig hallucinálsz?
2012. márc. 1. 14:58
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Aszondja molekulák... jó, 11 éves kislány angyalokat szeretne látni, jó, ezen már nem lepődök meg... de bakker, molekulák?? MOLEKULÁK????

Faith in humanity destroyed...

2012. márc. 1. 22:26
 13/19 vespana ***** válasza:
Kedves Szkeptikusok! Nem vagyok jehova , de mindegy egy végzetes baleset során láttam néhány dolgot , a hit pedig létezik az emberiségben, s bár tudok angolul úgy vélem mindenre van szép magyar szavunk és csodás szókincsünk , és komolyan ha jobban megnézzük és kicsit a fizikát is segítségül hívjuk rájöhetünk hogy minden mozgásban van még a mozdulatlannak tűnő dolgok is. Mindenkinek szép napot ! :)
2012. márc. 2. 07:55
 14/19 anonim ***** válasza:
2012. márc. 2. 08:14
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Ilyet már én is láttam, sőt! Pár hete elmentem bulizni, annyi sört meg vodkát ittam, hogy képszakadás történt és elaludtam az asztalon. Mikor kezdett visszajönni a tudatom nemhogy zöld-piros pontokat, hanem annál sokkal cifrább dolgokat láttam, még magát Cézárt is láttam fehér lovon.
2012. márc. 2. 14:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is szoktam hasonlót látni de nem angyalok :))
2012. márc. 2. 15:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem angyalok voltak azok, hanem démonok. Arra várnak mikor teszel egy rossz lépést, és azonnal materializálódnak és széttépnek.

Szerintem érintsd meg az egyiket, ha túlélted, akkor én is kíváncsi lennék rá.

2012. márc. 2. 16:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Molekulák?? Lehet a vérnyomásoddal van baj.
2012. márc. 3. 16:44
 19/19 anonim válasza:
Nemlehettek Angyalok.! Őket nem lehet látni...:/ "esetleg" de nem biztos szellem...
2012. jún. 22. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!