Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A bukott angyalok hogy buktak...

A bukott angyalok hogy buktak meg vagy lettek rosszá mint Lucifer?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:

vidripi--irod-"A halálban nincs semmi ott nincs tudat vagy gondolat vagy bármi egyéb. Halál után csak a feltámadás van ,annak aki ebben részesül ,a Teremtő által.

Az érzelmi feszültséggel született gondolat a lélek szálon van. S nem vész el a halállal. Nincs feltámadás amíg élet van a földön. addig viszont a tiszta lélek eggyé válik az Istennel, vagy is a Földünk lélek--energiájával.

2012. ápr. 18. 08:20
 42/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

mami!

"Édes istenem Vidiripi ne higgy el mindent..."

Ki a te Istened? Nem is hiszek el mindent mami. Sok mindent nem hiszek el amit te itt írogatsz.

Akik nem tudták az igazat azokat nem érte váratlanul a dolog? Vállalom a kockázatot hogy váratlanul ér egy dolog nem ez lesz az első ilyen esemény.

"Azt kell figyelembe venni amikor válaszokat keresel egy kérdésre, hogy mennyit tud már az ember a világunkról, az élőtestről a halott testről és mennyit a bolygónkról, és egyáltalán a természeti törvényekről."

Hát amennyire most tudjuk, a halál nem más, mint a test lassú, és az egyéniség, személyiség teljes és gyors megsemmisülése. Tényleg olyan lehet, mint egy nagyon mély alvás, vagy egy eszméletvesztés.

János 11 Ezeket mondta nekik, és azután hozzátette: "Lázár, a mi barátunk elaludt, de elmegyek, hogy felébresszem." Mt 9:24; Mk 5:39; Lk 8:52; 12 A tanítványok ezt felelték rá: "Uram, ha elaludt, meggyógyul." 13 Pedig Jézus a haláláról beszélt, de ők azt gondolták, hogy álomba merülésről szól. 14 Akkor azután Jézus nyíltan megmondta nekik: "Lázár meghalt..."

"Az érzelmi feszültséggel született gondolat a lélek szálon van. S nem vész el a halállal. Nincs feltámadás amíg élet van a földön. addig viszont a tiszta lélek eggyé válik az Istennel, vagy is a Földünk lélek--energiájával."

Van feltámadás itt a Földön is. Erről nem is egy példa van a Bibliában. Lázár meghalt az élet az szállt el belőle. De Jézus feltámasztotta. Vissza adta neki az életerejét.

2012. ápr. 18. 10:03
 43/85 A kérdező kommentje:

én 26 vagyok és, miből gondolod, hogy amit most te igaznak gondolsz Vidripi az tényleg úgy van?

pl.:Ha a középkorban lennénk, akkor a tudomány akkori állása szerint te is boszorkányokat égetnél!

A tudósok mindent és annak az ellenkezőjét is képesek bebizonyítani, x év múlva, már teljesen más lesz az emberek felfogása!

2012. ápr. 18. 16:49
 44/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Ha a középkorban lennénk, akkor a tudomány akkori állása szerint te is boszorkányokat égetnél!"

Nem! Inkább engem égetnének meg ha nem sikerülne meglépnem.

Vagy a "B-vezió" nem lennék hívő.

"A tudósok mindent és annak az ellenkezőjét is képesek bebizonyítani,..."

Írnál néhány példát is erre?

2012. ápr. 18. 23:49
 45/85 A kérdező kommentje:
jah bocs Vidripi nem neked akartam xD
2012. ápr. 19. 13:16
 46/85 anonim ***** válasza:

Ezt...azt írta a biblia... mikor is és kik írták?

Ők írják az alvilágot a Sátánt... és a feltámadást--- miképp is? ahogy a hindu irja kizavarja az újszülöttnek a lelkét a kis testből?

A lélek ha meg hal a test és kilép a testből nem szűnik meg mint gondolkodó létező, viszont leheletnyi feszültségű ezért kell megtérnie az isteni energiához és azzal eggyé válni. De feltámadás itt a Földön soha nem lesz... egyszer majd valahol egy másik élhető bolygón.

Na persze ha Te a Bibliában írtakra esküszöl... akkor felejtsd el amit irtam... mindegy miben hiszel egy a lényeg ne féld az életet se a halált-

Kedves kérdező a tudomány még sok mindent nem képes bizonyítani és még sok mindenről amit tanítanak nem több mint ez eddig elfogadott hipotézis.. nincs jobb jelszóval

2012. ápr. 20. 09:14
 47/85 anonim ***** válasza:
A bukott angyalok úgy mint a gyíkemberek, gyikkantanak.
2012. ápr. 20. 09:17
 48/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

mami!

"Ezt...azt írta a biblia... mikor is és kik írták?

Ők írják az alvilágot a Sátánt... és a feltámadást--- miképp is? ahogy a hindu irja kizavarja az újszülöttnek a lelkét a kis testből?"

Ez kissé zavaros. Ez ,az ,ők.

A hindut nem ismerem. Maga a reinkarnáció is idegen tőlem.

Az meg pláne hogy újszülötteket zavargásznak a lelkük miatt.

Ha a lélekhez tartoznak a gondolatok s az érzelmek akkor a lélek is meghal a testtel együtt. Porból vétettél oda is térsz vissza.

"De feltámadás itt a Földön soha nem lesz... egyszer majd valahol egy másik élhető bolygón."

Ezt a kijelentésedet mire építed? Mire alapul?

2012. ápr. 20. 09:39
 49/85 anonim ***** válasza:

vidiripi--keresd ezt a fejezetet;

2. fejezet. Létezni a Mindenségben

és a másikat; 19. f. A két csodálatos lelkünk.

egyébként gyerekkoromtól kilépni voltam képes lélekkel a testemből. ez olyan képesség amelyet jobb volt elhallgatni. Többet ért volna a szemét politikának, mint ma egy műholddal való "kukkolás"

Egy a lényeg Vidripi az életet végig kell élni ha lehet, minél tovább, mert a lélek csak erősebbé válhat és arra nagy szüksége lesz-- az ami utána következik az maga a csoda lesz, fantasztikus. Amit ma átélsz, tanulsz, azt mind ott marad a lélekszálon-- amely lát, hall, érzelmet érez és gondolkodik pont akkora mint a test volt csak energia szálakból rajzolt forma. Fénysebességgel haladni képes. Most itt vagy a következő percben a világ másik felé!!

Ezért írtam azt hogy nincsenek se angyalok se alvilági lények se kóborló holt lelkek.- esetleg elköszönő" lelkek....

2012. ápr. 21. 22:08
 50/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

mami!

Vannak kérdések amiket feltettem neked de nem adtál rá semmilyen választ.

"egyébként gyerekkoromtól kilépni voltam képes lélekkel a testemből."

S ez mire jó? Mire használod?

Egyet értek azzal hogy az életet végig kell élni.

"Ezért írtam azt hogy nincsenek se angyalok se alvilági lények se kóborló holt lelkek.- esetleg elköszönő" lelkek...."

Az angyalokat kivéve a felsorolásból a mondat helytálló.

2012. ápr. 22. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!