A bukott angyalok hogy buktak meg vagy lettek rosszá mint Lucifer?
vidripi--irod-"A halálban nincs semmi ott nincs tudat vagy gondolat vagy bármi egyéb. Halál után csak a feltámadás van ,annak aki ebben részesül ,a Teremtő által.
Az érzelmi feszültséggel született gondolat a lélek szálon van. S nem vész el a halállal. Nincs feltámadás amíg élet van a földön. addig viszont a tiszta lélek eggyé válik az Istennel, vagy is a Földünk lélek--energiájával.
Vidiripi
mami!
"Édes istenem Vidiripi ne higgy el mindent..."
Ki a te Istened? Nem is hiszek el mindent mami. Sok mindent nem hiszek el amit te itt írogatsz.
Akik nem tudták az igazat azokat nem érte váratlanul a dolog? Vállalom a kockázatot hogy váratlanul ér egy dolog nem ez lesz az első ilyen esemény.
"Azt kell figyelembe venni amikor válaszokat keresel egy kérdésre, hogy mennyit tud már az ember a világunkról, az élőtestről a halott testről és mennyit a bolygónkról, és egyáltalán a természeti törvényekről."
Hát amennyire most tudjuk, a halál nem más, mint a test lassú, és az egyéniség, személyiség teljes és gyors megsemmisülése. Tényleg olyan lehet, mint egy nagyon mély alvás, vagy egy eszméletvesztés.
János 11 Ezeket mondta nekik, és azután hozzátette: "Lázár, a mi barátunk elaludt, de elmegyek, hogy felébresszem." Mt 9:24; Mk 5:39; Lk 8:52; 12 A tanítványok ezt felelték rá: "Uram, ha elaludt, meggyógyul." 13 Pedig Jézus a haláláról beszélt, de ők azt gondolták, hogy álomba merülésről szól. 14 Akkor azután Jézus nyíltan megmondta nekik: "Lázár meghalt..."
"Az érzelmi feszültséggel született gondolat a lélek szálon van. S nem vész el a halállal. Nincs feltámadás amíg élet van a földön. addig viszont a tiszta lélek eggyé válik az Istennel, vagy is a Földünk lélek--energiájával."
Van feltámadás itt a Földön is. Erről nem is egy példa van a Bibliában. Lázár meghalt az élet az szállt el belőle. De Jézus feltámasztotta. Vissza adta neki az életerejét.
én 26 vagyok és, miből gondolod, hogy amit most te igaznak gondolsz Vidripi az tényleg úgy van?
pl.:Ha a középkorban lennénk, akkor a tudomány akkori állása szerint te is boszorkányokat égetnél!
A tudósok mindent és annak az ellenkezőjét is képesek bebizonyítani, x év múlva, már teljesen más lesz az emberek felfogása!
Vidiripi
"Ha a középkorban lennénk, akkor a tudomány akkori állása szerint te is boszorkányokat égetnél!"
Nem! Inkább engem égetnének meg ha nem sikerülne meglépnem.
Vagy a "B-vezió" nem lennék hívő.
"A tudósok mindent és annak az ellenkezőjét is képesek bebizonyítani,..."
Írnál néhány példát is erre?
Ezt...azt írta a biblia... mikor is és kik írták?
Ők írják az alvilágot a Sátánt... és a feltámadást--- miképp is? ahogy a hindu irja kizavarja az újszülöttnek a lelkét a kis testből?
A lélek ha meg hal a test és kilép a testből nem szűnik meg mint gondolkodó létező, viszont leheletnyi feszültségű ezért kell megtérnie az isteni energiához és azzal eggyé válni. De feltámadás itt a Földön soha nem lesz... egyszer majd valahol egy másik élhető bolygón.
Na persze ha Te a Bibliában írtakra esküszöl... akkor felejtsd el amit irtam... mindegy miben hiszel egy a lényeg ne féld az életet se a halált-
Kedves kérdező a tudomány még sok mindent nem képes bizonyítani és még sok mindenről amit tanítanak nem több mint ez eddig elfogadott hipotézis.. nincs jobb jelszóval
Vidiripi
mami!
"Ezt...azt írta a biblia... mikor is és kik írták?
Ők írják az alvilágot a Sátánt... és a feltámadást--- miképp is? ahogy a hindu irja kizavarja az újszülöttnek a lelkét a kis testből?"
Ez kissé zavaros. Ez ,az ,ők.
A hindut nem ismerem. Maga a reinkarnáció is idegen tőlem.
Az meg pláne hogy újszülötteket zavargásznak a lelkük miatt.
Ha a lélekhez tartoznak a gondolatok s az érzelmek akkor a lélek is meghal a testtel együtt. Porból vétettél oda is térsz vissza.
"De feltámadás itt a Földön soha nem lesz... egyszer majd valahol egy másik élhető bolygón."
Ezt a kijelentésedet mire építed? Mire alapul?
vidiripi--keresd ezt a fejezetet;
2. fejezet. Létezni a Mindenségben
és a másikat; 19. f. A két csodálatos lelkünk.
egyébként gyerekkoromtól kilépni voltam képes lélekkel a testemből. ez olyan képesség amelyet jobb volt elhallgatni. Többet ért volna a szemét politikának, mint ma egy műholddal való "kukkolás"
Egy a lényeg Vidripi az életet végig kell élni ha lehet, minél tovább, mert a lélek csak erősebbé válhat és arra nagy szüksége lesz-- az ami utána következik az maga a csoda lesz, fantasztikus. Amit ma átélsz, tanulsz, azt mind ott marad a lélekszálon-- amely lát, hall, érzelmet érez és gondolkodik pont akkora mint a test volt csak energia szálakból rajzolt forma. Fénysebességgel haladni képes. Most itt vagy a következő percben a világ másik felé!!
Ezért írtam azt hogy nincsenek se angyalok se alvilági lények se kóborló holt lelkek.- esetleg elköszönő" lelkek....
Vidiripi
mami!
Vannak kérdések amiket feltettem neked de nem adtál rá semmilyen választ.
"egyébként gyerekkoromtól kilépni voltam képes lélekkel a testemből."
S ez mire jó? Mire használod?
Egyet értek azzal hogy az életet végig kell élni.
"Ezért írtam azt hogy nincsenek se angyalok se alvilági lények se kóborló holt lelkek.- esetleg elköszönő" lelkek...."
Az angyalokat kivéve a felsorolásból a mondat helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!