Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Angyalok, démonok, istenek?

Angyalok, démonok, istenek?

Figyelt kérdés

mondjatok róluk érdekességeket

hasonló fajtákról is

ne kritizálj nem hinni akarok bennük csak kíváncsi vagyok

2012. márc. 30. 20:40
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
67%

Angyalok - emberszerű földönkívüliek, akik az emberiség bukását akarják, de a földi vallások jónak mutatják be őket.

Démonok - szintén emberszerű földönkívüliek, akik az emberiség pártját fogják, és ők az emberiség valódi Istenei (pl. az Astaroth nevű Démon ugyanaz mint Istár babilóni Istennő). Őket is az ellenséges lények és vallások mocskolták be, és állították be úgy, mintha gonoszak lennének.

[link]

[link]

2012. márc. 30. 22:38
 2/35 anonim ***** válasza:
62%
Az első válaszát erősítem. Ugyanezt akartam írni.
2012. márc. 31. 09:41
 3/35 anonim ***** válasza:
55%
Egyetértek veletek. :)
2012. márc. 31. 10:09
 4/35 anonim ***** válasza:
55%
Ahogy az első írja. :)
2012. márc. 31. 13:09
 5/35 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Démonok - szintén emberszerű földönkívüliek, akik az emberiség pártját fogják, és ők az emberiség valódi Istenei."

S ezek a nagy hatalmú lények illetve istenek mégsem tesznek semmit hogy az a tévhit ne terjedjen?

Ha ők az igazi istenek akkor miért nem tesznek a félrevezetés ellen?

2012. márc. 31. 14:27
 6/35 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: évezredekkel ezelőtt elvesztettek egy csatát, és csak nemrég nyerték vissza a hatalmukat. És máris tesznek a dolog ellen, pl. most rajtam keresztül. Azzal hogy ezt leírtam, hozzáadtam egy kicsit a csalás leleplezéséhez.
2012. márc. 31. 15:11
 7/35 anonim ***** válasza:
31%

Ez mekkora egy divathülyeség. Csak fogom a fejem, mikor a démonokat mentegetitek...

Kedves kérdező, kérlek, ne az írásuk alapján ítéld meg őket. Ők valószínűleg sosem találkoztak eggyel sem, csak szajkózzák a fiszista maszlagot.

Igen, vannak köztük régi istenek, természetszellemek, de ők csak kis részét alkotják a démoni birodalomnak, és ők sem minden esetben jóindulatúak. Nem mérhetőek emberi mércével, és gyakran mit sem jelentenek nekik az emberek.

A démonok a hatalmat áhítják, néhányuk a fékevesztett pusztításban találja meg, néhányuk abban ha bekebelez másokat, vagy a lelkét birtokolja. Veszélyesek, nem sajnálni valók, és ezen nincs mit szépíteni.

Ha valaki a régi isteneket akarja felébreszteni, akkor hinnie kell bennük, olyanként, amilyenek anno voltak, de nem mentegetni a démonokat, és nem erősíteni a démoni apsektusaikat.

Az angyalok az isteni törvényt követve, szeretik az embereket. Persze rangban minél közelebb állnak az istenhez, annál erősebbek, és annál erősebb közvetítői is ennek az akaratnak. Ezért van az hogy a démonmágusoknak is van őrangyaluk, de az angyali birodalom java része ellenségnek tekinti őket.

A keresztény vallás, még ha ki is ábrándul belőle sok ember, és hibázott is sokat a múltban, még most is egyfajta védőbástya, ami a világunk stabilitását igyekszik megőrizni. Éa én ezt támogatom is pedig nem vagyok keresztény, mert ijesztően kevesen vannak azok, akik már "felébredtek", akiknek a képességei elkezdtek kiteljesedni, ami nélkül nem lehetne a démonok, és a névtelen teremtmények támadásait állni.

2012. márc. 31. 22:14
 8/35 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Kedves válaszolók!

Mit is tesznek ezek a démonok az emberiségért?

2012. márc. 31. 22:18
 9/35 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy a zsidó apokrifekben is (amikor felviszik a kiválasztott emberi lényt az angyalok közé),

azok egyből rárontanának és megölnék őt.

Csodálkozom, hogy a mai keresztényeknek micsoda simogatnivaló-,játékos kis puttókat adnának el angyalokként.

Na de, valakinek vágóhídra is kell mennie, hiszen "Az istenek szomjaznak"...

legjobb, ha önként és dalolva, száját nem nyitván szóra, megy a hívő ember az isteni vágóhídra.

(ezt hívják re-inkarnációnak; az istenek a lecsalt lelkeket újra és újra inkarnáltatják...

táplálkozási céllal / durvaanyagi testet nem fogyasztanak - mondom ezt a pontosabb tájékoztatás végett).

2012. márc. 31. 22:33
 10/35 anonim ***** válasza:

divat a sátánizmus, tény. Az más kérdés, hogy az én hitem szerint semmi nem lehet kifejezetten jó vagy rossz. Ahogyan bennünk emberekben is vannak jó és rossz tulajdonságok, úgy az angyalokban és a démonokban is. Puff. Vannak rossz angyalok (ezeket hívja a Biblia ördögöknek, sátánnak). Akkor mééé ne lehetnének jó démonok?

Az istenekről annyit, hogy szerintem egyetlen egy Isten van, de ez már más téma.

2012. ápr. 1. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!