Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A bukott angyalok hogy buktak...

A bukott angyalok hogy buktak meg vagy lettek rosszá mint Lucifer?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

mami!

Nos csak egy dologra reagálnék.

"Számomra csak a Földünk létezik és az általa Teremtett élet szentsége."

Az elején még te magad írtál a tudományról. Nem csak a Föld létezik ez tudományos tény.

De ki teremtette a Földet. Ezen gondolkozz el! S nem kell válaszolnod. Fejezzük be ahogyan javasoltad.

2012. ápr. 27. 22:46
 72/85 anonim ***** válasza:

Vidripi az istenáldjon meg-- ennyire ne szőrözzél--- én a vallásokat nem fogadom el-- Csak a Földet és annak két energiáját tartom a Teremtőnek-- ehhez nincs most semmi köze az univerzumnak se a tudománynak-- ez hit kérdése.

A tudománynak csak annyi köze lenne ha egyszer rádöbbenne hogy a Földünk nem egy kihülő folyamaton megy át, hanem fordítva-- belülről melegedett fokozatosan és az élet számára --csak durván számolva laikusként-- jó ha egy-két 10 ezer esztendeje maradt-- aztán már nem lesz alkalmas az élet számára-- de az is lehet hogy még előbb, ha a növény és állatvilág élet feltételeit nézzük.

Jó pár éve írtam egy geológus profnak erről.--azt válaszolta; Nem kell félteni az életet, majd Isten megvédi!! C::C:::C:::

Azóta nem is olyan régen-- egy geológus legalább azt észre vette a méréseivel, hogy a Magma fala szilárd-- már ez is valami-- akinek írtam az még ezt se hitte el.

Szóval igencsak iparkodnia kell az emberiségnek hogy még időben egy élhető bolygót találjanak-- különben a "tömegembereket itt felejtik" és csak a gazdagabb kis számú réteg fogja elhúzni az irháját innen esetleg egy pár rabszolgának, cselédnek valót is vinni fognak...

Na látod Vidripli azt kérdezted mi értelme volt a kilépésnek? Íme egy itt van mindjárt.

Valamikor arra gondoltam magammal viszem a sírba-- de mivel két csodálatos unokámat is nevelem 8. éve már igy a nagyobbikat megkértem tanítson a gép használatára-- s Elkezdtem a blogomat megírni-- hogy aki csak olvassa legyen tisztába azzal mi van a talpunk alatt és milyen veszély fenyegeti az utódait.

Persze arról is írok, miképp gyógyíthatja valaki önmagát, hogy a pénzét ne dobálja ki szélhámosoknak. Két éve kezdtem el, és azóta naponta 100-600 ig ismételten olvassák, és jönnek hogy mit írtam éppen.

S mivel egy lázadó természet voltam és vagyok igy az aktuális dolgokkal kapcsolatban is ki szoktam önteni a bilit

2012. ápr. 27. 23:39
 73/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

mami!

Nem szőrözök s azt sem mondtam hogy fogadj el bármilyen vallást. (a Bibliából idéztem) Az is hit kérdése hogy Isten teremtette az Univerzumot benne a Földel.

Teljesen egyet értek a kijelentéssel. "Nem kell félteni az életet, majd Isten megvédi!!"

"Vidripi az istenáldjon meg"

Remélem is hogy megáld.

2012. ápr. 28. 08:58
 74/85 anonim ***** válasza:

Valóban elhiheted, hogy az univerzumot is Isten teremtette és a Földet is-- Na és Isten akkor mi által keletkezett?

S ha keletkezett és a végtelen univerz. is ő teremtette, mekkora lehet a Te istened-

Semmi se létezhet csak úgy önmagától, még az Isten se!!

2012. ápr. 29. 19:18
 75/85 anonim ***** válasza:
S akkor áruld már el nekem mi tulajdonképpen Isten-- mert még a biblia se adott erre választ. Vagy miből keletkezett, miből áll?
2012. ápr. 29. 19:21
 76/85 A kérdező kommentje:
isten a semmiből keletkezett véletlenül, legelőször mindenek előtt, és ő teremtett meg mindent!
2012. ápr. 29. 19:53
 77/85 A kérdező kommentje:
és energiából áll, mért mire gondoltál, végső soron minden energiábol áll!
2012. ápr. 29. 19:54
 78/85 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező Isten =energia. ez nagyon jó. De a semmiből, csak semmi keletkezhet.

Keress rá erre-- 91.f.Miért olyan a világunk amilyen? Miért vagyunk olyanok amilyenek?

ebből megtudhatod hogy az Istenünk miképp és miből keletkezett

2012. ápr. 30. 09:32
 79/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

mami!

"S akkor áruld már el nekem mi tulajdonképpen Isten-- mert még a biblia se adott erre választ."

Az én mennyei Atyám aki örökkévaló és mindenható.

Ő az én Istenem.

S a Biblia igen is választ ad rá. De mint már bebizonyosodott nem is egyszer: - Nem vagy jártas a Bibliát illetően. Alig van felületes ismereted ebben a témában.

2012. ápr. 30. 17:39
 80/85 anonim ***** válasza:

vidripi ez nem magyarázat amit irtál "Az én mennyei Atyám aki örökkévaló és mindenható.

Ha az kérdezem mi a bőröd, akkor nem elég az a válasz ami a legkülső rétege a testnek.

Kérdezőnek jó volt a válasza, mert Isten energia-- csak kár volt kihelyezni a végtelembe és annak teremtését is rábízni-- ez megint a hiányosságot takarja le hol van? mi által keletkezett?

Ha a lélek megtér istenhez,ezt tartja minden vallás-- akkor miképp találná meg a végtelenben fel se jutna addig mert elpusztulna

2012. máj. 1. 09:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!