A bukott angyalok hogy buktak meg vagy lettek rosszá mint Lucifer?
Vidripi irod"Ha a lélekhez tartoznak a gondolatok s az érzelmek akkor a lélek is meghal a testtel együtt. Porból vétettél oda is térsz vissza. "
A lélek szálon születik az érzelmi feszültségű gondolat hullám. A test meghal, mert porból vétetett-- de a lélek halhatatlanná képes válni-- mert energia szálaknak emberforma rajzolata-- energia nem vész el.
viszont az utolsó úton megsemmisülhet ha az ember életével túl sok gazemberséget pakolt rá. Ismét részévé válik a primitív anyagnak.
Angyalok nincsenek ez csak szép mese.
Vidiripi
mami!
Jelenések 5:11 És láttam, és sok angyal hangját hallottam a trónus, az élőlények és a vének körül, számuk tízezerszer tízezer és ezerszer ezer volt;
A kérdéseimre válaszolhatnál.
Vidripi én nem láttam ilyen képtelenséget. Amit én láttam az utolsó évben az a két Jelenése volt a földi energiáknak. De nem angyalok.
Energia létformák megformázva, utánozva az emberi lelket. Az isteni szellem jelenése csodálatos hó fehér fény alkotta szálak emberforma rajzolta-- kisugárzása olyan boldogságot idézett elő a lelkemen amit az életben soha de soha nem éreztem-- DE+ Figyelmeztetett siess haza, mert lelked majd tested nem bírja erős sugárzásom beteg leszel. Gyönyörű volt, hangja mint a hárfa húrja szólt volna úgy rezgett.
A másik az Erőnek Jelenése az kicsit félelmetes koromfekete tömör anyagnak látszik pedig energia-- részecskéi között vörös izzás, nem finom a formája hanem robosztus élekkel és ami mulatságos volt-- még lélek fazonként is elnevettem magam gondolatilag-- az egész önmaga megformálásában a feje tetején egy mostani korabeli férfi kalapot formázott.
A jelenések kb három magas emberi nagyságú volt.
a valódi isteni tudat vagy szellemi energia a Föld Magjában van és gyönyörű de nagyon erős mágneses energia. A holt lelkek oda térnek meg és belépnek a Magba amely megnyílni képes és ott vakít a Fény amit a visszarántott emberek meséltek. De aki belép onnan nincs visszatérés, eggyé válik a lélek az isteni energiával.
az hogy mit ír a biblia, olvastam-- de nagyon sok minden nem igaz.
azt kérdezted egy helyen; ki a te Istened?
Az én istenem Isten a valódi Isten a Földünk csodálatos szellemi lélek energiája!!
Nem pedig egy misztifikált meg nem nevezett, be nem mutatott valaki, aki valahol az univerzumban tölti a vallások általi kiküldetését.
Az Isteni erők itt vannak a talpad alatt és föléd borul védőn. Mert a Földnek két csodálatos Tudatos energiája.
Vidiripi
mami!
"Nem pedig egy misztifikált meg nem nevezett, be nem mutatott valaki, aki valahol az univerzumban tölti a vallások általi kiküldetését."
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__1..
A Teremtőnek van neve. Betudom mutatni s nem misztifikálom. Hogy a vallások mit csinálnak az más kérdés de a Biblián keresztül megismerhető. De ott van az a sok minden is amit teremtett. A Teremtő megismerhető!
Valóban Vidripli? Megismerhető Isten a Bibliából Melyikből? Az ótestamentumból ami a zsidó nép életéről szól vagy az újtestamentumból amiben a próféták elbeszélései vannak? az egészből csak Jézus példa beszédei és tanításai azok amelyek az élere vonatkoznak és tanulságos.
De ezekből még nem tudod eszik vagy isszák Isten létezését. de azt se tudod meg hol található mert kiküldetésben van az univerzumban a vallások jóvoltából--- szóval hogy is néz ki a Te istened?
Vidripli -- a Jelenések könyve-- egy skizofrén elmesélése alapján íródott!!!!
S ha igaz ami a biblia történetében fennmaradt Jézus és keresztelő Jánossal kapcsolatban-- akkor bizony János miatt halt tragikusan Jézus.
Abban a korban sajnos-- de még korunkban is -- elég egyetlen eszelős" és tévútra terelhet sok intelligens embert.--lásd korunkban a fénylények, és az egyéb vallásosnak hit szektákat; sátánisták, krisnások,mormonok stb
Vidiripi
mami!
"az egészből csak Jézus példa beszédei és tanításai azok amelyek az élere vonatkoznak és tanulságos."
Amikor ezt a mondatodat olvastam azt mondtam: - Jaj!
Az egész Újszövetség az életre vonatkozik. A Biblia egészében vannak tanulságok.
"De ezekből még nem tudod eszik vagy isszák Isten létezését. de azt se tudod meg hol található mert kiküldetésben van az univerzumban a vallások jóvoltából--- szóval hogy is néz ki a Te istened?"
Az első mondatoddal nem tudom hogy mire akarsz utalni. Kifejtenéd?
Az hogy a vallások szerint Isten kiküldetésben van az univerzumban az nekem új dolog én erről eddig nem hallottam. Hogy hogyan néz ki Isten azt nem tudom de nem is lényeges tudnom. Azt kell megismernem és tudnom hogy ő mit tart helyesnek és helytelennek. Mert ő mindennek az alkotója.
"Vidripli -- a Jelenések könyve-- egy skizofrén elmesélése alapján íródott!!!!"
Ezt te mondod vagy olvastál valahol ilyet s arra alapozod ezt?
"S ha igaz ami a biblia történetében fennmaradt Jézus és keresztelő Jánossal kapcsolatban-- akkor bizony János miatt halt tragikusan Jézus."
Jaj mami! Keresztelő János előbb halt meg mint Jézus. S Jézus nagyon is jól tudta hogy meg kell halnia. Tényleg úgy gondolod hogy ha elakart volna menekülni akkor nem tudott volna? Hogy semmi esélye nem volt a menekülésre?
Ha valakit megtévesztettek akkor az Jézus volt és aki telebeszélte a fejét az a keresztelő János volt.
Tudod ha valaki különleges képességekkel születik, akkor keresi a válaszokat-- miért? mit jelent? Jézus korában pedig, még nagyobb lehetett a babonaság és a hiányos tudás.
Mint ahogy manapság összeszednek mindent, keletről és nyugatról, hindut és vallásos elméleteket aztán ezt össze rázzák, tele aggatják idegen kifejezésekkel, a jó hangzás miatt, majd elhitetik az emberekkel különböző formában a különböző EZO sok, vagy az önmagukat mesternek, látónak, kuruzslónak nevezők-- természetesen pénzért ők mindent tudnak.
Igy járhatott Jézus miután János megkeresztelte és jó ideig nyomában járt. Csodában hitt és elmaradt. Értelmetlen volt a halála.
Van az életében egy részlet amikor kiment a pusztába, és koplalt-- mert a zsidóknál is divatos volt az aszketizmus a nagyon szigorú böjt, ha a másik létet akarták megtapasztalni. Az éhezés a szigorú böjt viszont megbetegíti az elmét-- téveszméssé válik tőle az ember-- igy Járt Jézus is a leírások alapján.
Mit ír a biblia?--- megjelent egy angyalforma amikor leüvöltötte Istent a hosszú böjt után-- de akkor már téveszmés volt-- nem vette észre azt se mit él át, mert nem szerepel a leirásban, és az isteni Jelenést pedig Sátánnak képzelte.
Majd jövök mennem kell bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!