Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A bukott angyalok hogy buktak...

A bukott angyalok hogy buktak meg vagy lettek rosszá mint Lucifer?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

mami!

"Jézus korában pedig, még nagyobb lehetett a babonaság és a hiányos tudás."

Azért érdekes hogy Jézus sokszor kezdte úgy a mondandóját hogy: - Írva vagyon.

Akiknek beszélt azoknak ismerniük kellett az írásokat. Tehát tudtak olvasni. Volt tudásuk és nem sokan voltak babonásak a zsidók közül. Többnyire csak azok akik más "istenek" szolgáltak.

"Mint ahogy manapság összeszednek mindent, keletről és nyugatról, hindut és vallásos elméleteket aztán ezt össze rázzák, tele aggatják idegen kifejezésekkel, a jó hangzás miatt, majd elhitetik az emberekkel különböző formában a különböző EZO sok, vagy az önmagukat mesternek, látónak, kuruzslónak nevezők-- természetesen pénzért ők mindent tudnak."

Se Jézus se az apostolai nem pénzért vagy hatalomért tették amit tettek. De kérdem én akkor mi motiválta Jézust? Vagy mi motiválta a tanítványait? Képesek voltak meghalni mindannyian egy hazugságért? Vagy tételezzük fel hogy mindenki hazudott. De akkor meg a saját hazugságaik miatt vállalták a megaláztatást ,az üldözést ,éhezést ,verést ,utazással járó nehézségeket ,hajótörést?

De miért mi volt akkor az értelme?

Máté 7:28 Amikor Jézus befejezte ezeket a beszédeket, a sokaság álmélkodott tanításán, 29 mert úgy tanította őket, mint akinek hatalma van, és nem úgy, mint az írástudóik.

"Igy járhatott Jézus miután János megkeresztelte és jó ideig nyomában járt. Csodában hitt és elmaradt. Értelmetlen volt a halála."

Javaslom olvass utána keresztelő János halálának okairól és körülményeiről. Ne csak a Bibliában hanem a Koránban is.

"Van az életében egy részlet amikor kiment a pusztába, és koplalt-- mert a zsidóknál is divatos volt az aszketizmus a nagyon szigorú böjt, ha a másik létet akarták megtapasztalni. Az éhezés a szigorú böjt viszont megbetegíti az elmét-- téveszméssé válik tőle az ember-- igy Járt Jézus is a leírások alapján.

Mit ír a biblia?--- megjelent egy angyalforma amikor leüvöltötte Istent a hosszú böjt után-- de akkor már téveszmés volt-- nem vette észre azt se mit él át, mert nem szerepel a leirásban, és az isteni Jelenést pedig Sátánnak képzelte."

Na akkor vizsgáljuk meg ezt a "jelenést".

Éhség:"Meg van írva: Nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely Isten szájából származik."

(az írásokból idézett nem a saját gondolatait mondta)

Nem írom le az összeset mert mindnél azt mondja Jézus hogy megvan írva. Egy téveszmés aki az írásokat idézi?

Nos...

De a böjt után is téveszmés maradt volna? Nem!

Mami! Ismereteid erősen hiányosak s az alapvető logikát is nélkülözik időnként. Maradjunk annyiban hogy érveid nem helytállóak s nincsenek válaszaid. Inkább csak érzelmi reakció nyilvánul meg az írásodban. Még a személyes tapasztalatodat sem részletezted pedig rákérdeztem.

Az utolsó mondatodban minden benne van. :)

"Majd jövök mennem kell bocsi..."

2012. ápr. 26. 21:44
 62/85 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek és Vidripli

Ott hagytam abba,hogy a leírások szerint, Jézus azt gondolta a Sátán jelent meg előtte angyal képében. az isteni Jelenés pedig hiába figyelmeztette hogy a testet táplálni kell, mert a szellem megbetegszik az éhezéstől.... Jézus, mivel már az éhezés megártott neki, nem hitte el.

Mint írtam azt se fogta fel már hogy mit élt ott át, mertt máskülönben az is szerepelt volna az elmesélésben.

A Földnek két Teremtő szellemi Energiája van--- vagy is két LÉLEK Energia szelleme. Bár melyik megjeleníti magát, csak is a saját minőségében képes megalkotni részletként" önmagát --ritkán az embernek- mert máskülönben nincs egyiknek se emberi formája a nagyságuk pedig gigantikus.

Az ember esetleg az ERőnek szellemét képes meglátni a valóságban de azt is csak szürkületi fényben.

Az isteni szellem Jelenését viszont, nem képes meglátni csak is akkor ha kilép a lekével a testéből, vagy mint valószínűleg Jézussal történt-- amit fel se tudott fogni-- a Jelenés kirántotta a testéből a lelket raportra és leállította valahol fent a magason. S az is csak a hajnali időben történik amikor a legkisebb a kockázat, és látni képesek elég jól egymást mint két lélek energia formáció. Az emberi lélek energia szálformáció és pont akkora mint az ember maga. Az isteni Jelenések viszont 3-4 ember nagyságú. --

Aki ezt átéli egy rövid időre beteggé válhat--- s ez nagyon árthatott, befolyásolhatta Jézus további sorsát.

Az isteni Jelenés nagyon magas feszültségű amig az emberi lélek még egy ceruza elem feszültségét se éri el. Viszont a Jelenés miatt felerősödik és hiába kerül vissza a testbe a lélek sokáig kihatással van az életére, egészségére, gondolkodására a túlzottan megerősödött lélek.

2012. ápr. 26. 21:44
 63/85 anonim ***** válasza:
Vagy is kérdező nincsenek se angyalok se luciferek és soha nem is voltak-- de korzózó holt lelkek se léteznek nyugodj meg.
2012. ápr. 26. 21:46
 64/85 anonim ***** válasza:

Vidripli egy én nem keresztelő János halálára gondoltam. Hanem Jézuséra.

A másik elmentem, abba kellett hagynom az írást, mert bár 70 éves vagyok de két kiskorú gyermeket is nevelek és épp a fektetés ideje volt-- megfelel a válaszom?

Jézus és a szidók ha azt mondják írva vagyon azt a koránra értik--- Azért mert Jézus tudott olvasni, az nem jelenti azt hogy a nép is tudott. Viszont az akkori és még sokáig az volt a szokás, hogy ha másból nem is de a vallások könyvéből egy-egy olvasni tudó felolvasott.

Szóval mire nem válaszoltam még?

Ha most azt kérdezed honnan vettem ezeket--- megsúgom saját megtapasztalásaim voltak életem során, amit 1991 tavaszán végleg abba hagytam, mert már túl "messzire mentem" a "holtak útját" is megjártam.

Mért is juthatott minden Jézus eszébe? Nagyon egyszerű.

A leírások szerint gyógyított a keze, ráérzett dolgokra és visszahozott valószínűleg komából és gyógyított sok betegséget aki idáig eljut akkor valami megváltozik a lelkében, és szeretné ha az emberek boldogabbak le4nnének és egészségesek és akarva akaratlan tanítani szeretne minden elesett embert.

Valamikor csodálatos képességek birtokában voltam-- amit nem értettem, néha féltem tőle. aztán, könyvtárakban keresgéltem, mert érteni akartam, elolvastam a vallási szövegeket keleti népek különböző hitét, ideológiáját majd a kínainál megállapodtam kb 45-46 évvel ezelőtt felálltam a könyvelői állásomból, elmentem klinikára dolgozni és ismét tanulni-- általános és intenzív végzettséget szereztem-- intenzíven és osztályon dolgoztam, és időnként csodák történtek a klinikán-- ez a 70 évek elejébn volt. visszahoztam komából elindult a több éves béna és nagyon sok betegséget gyógyítottam akkor még titokban-- volt mikor csodálkoztak vagy megdöbbentek az orvosok-- mert reggelre csoda-történt. A betegek ismertek bár soha nem beszéltem semmiről-- még is szóltak ha a beteg nem javult csak azt látták hogy furcsán foglalkozom vagy masszírozom a betegeket és akkor jobban lettek.

De volt egy képességem ami fantasztikus volt bár sok sok év kellett ahhoz is hogy megérthessem mit élhetek át, mi történhet velem olyankor. Gyermekként játéknak hittem Fiatalként megrémített-- majd kíváncsivá tett 32 évesen már tudtam , értettem, és tudatosan használtam, és bejártam vele a Földünket.50 évesen ráléptem a holtak utjára-- és utána történtek furcsa dolgok az életünkben... nem értettem és dühített... aztán leüvöltöttem Istent dühömben november utolsó napján délelőtt---Hajnalban kirántotta a lelkemet raportra, csodálatos volt látni olyan formájában--- hangja, hárfa-hurok zenéjéhez hasonlított....ahogy megrezegtek energia-szálai vakító ezüstös-fehér

A másik Jelenés koromfekete, apró részecskéi között izzott, durva átláthatatlan forma volt a fején férfi kalapot formázott együtt a testtel.

Szóval amit leírtam innen ismerem. Sok ezerszer kiléptem életem során de soha mással nem találkoztam, pedig bejártam a világot eget és földet, földnek mélységét.

2012. ápr. 26. 22:22
 65/85 anonim ***** válasza:
Felesleges ilyen vitákba belemenni mert Isten és az ördög vagy lucifer szintén létező lények,mégpedig Annunakik voltak.
2012. ápr. 26. 22:30
 66/85 anonim ***** válasza:
65/ Annunakik" ez jó, aranyos tettszik. Remélem a kérdező is elhiszi.
2012. ápr. 27. 13:27
 67/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

mami!

A család a nagyon fontos. Mert aki nem gondoskodik a saját családjáról az rosszabb a hitetlennél.

1Timóteusz 5:8 Ha pedig valaki övéiről és főként háza népéről nem gondoskodik, az megtagadja a hitet, és rosszabb a hitetlennél.

"Jézus és a szidók ha azt mondják írva vagyon azt a koránra értik--- Azért mert Jézus tudott olvasni, az nem jelenti azt hogy a nép is tudott. Viszont az akkori és még sokáig az volt a szokás, hogy ha másból nem is de a vallások könyvéből egy-egy olvasni tudó felolvasott."

5mózes 6:6-9

Ha el olvasod ezt a részt a Bibliában ott világosan kitűnik hogy Isten parancsba adta hogy tanítani kell az ő szavát. Sőt: "Írd azokat házad ajtófélfáira és kapuidra!"

Tudniuk kellett írniuk s olvasniuk is különben az egész mit sem ér. Mózes írta le ezeket a parancsolatokat i.e.1470 körül jóval Jézus születése előtt. A zsidók nagy többsége tudott írni és olvasni. Szóval nem 1-1 ha nem 99%-k.

"Mért is juthatott minden Jézus eszébe? Nagyon egyszerű.

A leírások szerint gyógyított a keze, ráérzett dolgokra és visszahozott valószínűleg komából és gyógyított sok betegséget aki idáig eljut akkor valami megváltozik a lelkében, és szeretné ha az emberek boldogabbak le4nnének és egészségesek és akarva akaratlan tanítani szeretne minden elesett embert. "

Az általad említett leírások említik azt a tényt hogy volt olyan eset is hogy a holttestnek már szaga volt. Ami azon az éghajlaton nagyon is természetes dolog s Jézus ilyen embert hozott vissza az életbe. (Lázár esete)

Lukács 7:11 Ezután elment egy Nain nevű városba, és vele mentek tanítványai nagy sokasággal együtt. 12 Amikor közeledett a város kapujához, íme, halottat hoztak kifelé, egy özvegyasszony egyetlen fiát, és a városból nagy sokaság követte. 13 Amikor az Úr meglátta az asszonyt, megszánta, és így szólt hozzá: "Ne sírj!" 14 Azután odalépett, és megérintette a koporsót. Akik vitték, megálltak, ő pedig így szólt: "Ifjú, neked mondom, kelj fel!" 15 Erre felült a halott, és elkezdett beszélni; Jézus pedig átadta az anyjának. 16 Félelem fogta el mindnyájukat, dicsőítették az Istent, és ezt mondták: "Nagy próféta támadt közöttünk, és meglátogatta Isten az ő népét." 17 Ez a hír elterjedt róla az egész Júdeában és az egész környéken.

Ez egy másik eset. S itt is egyértelmű hogy halott volt az illető nem pedig kómában volt.

"Szóval amit leírtam innen ismerem. Sok ezerszer kiléptem életem során de soha mással nem találkoztam, pedig bejártam a világot eget és földet, földnek mélységét."

Ez mire jó? Mire használod?

2012. ápr. 27. 18:59
 68/85 anonim ***** válasza:

Kedves Vidiripi Tudod jobb ha abba hagyjuk a szó -váltását-- hisz nagyon különböző dolgokban hiszünk.

Az ember nem képes csodákra-- az én szememben Jézus egy, volt a többi zsidó emberekből. Soha nem feltételeztem önmagamról se többet, se a képességeimről.

Minden embernek van valami született adottsága. az egyik matematikában zseni a másik zeneszerzésben vagy festészetben, orvosként fantasztikus, vagy mint az én a kisugárzásomat használtam gyógyításra-- na és mi van akkor? Nem váltam többé mint ember egy állatokat nevelő sajtot túrót készítő egyszerű paraszt embernél.

Én soha senki előtt nem hajoltam meg de soha senkit nem tekintettem kevesebbnek se, mint Ember

Számomra csak a Földünk létezik és az általa Teremtett élet szentsége.

Se Buddha, se Jézus, se király se miniszter csak egyszerűen Ember, egyszerűen Természet.

2012. ápr. 27. 21:54
 69/85 anonim ***** válasza:

Azt kérdezted mire volt jó a kilépés?

amikor gyerek voltam, csak megtörtént-- s mivel boldog voltam általa, mert Anyám mellett állhattam"-- újra és újra játszottam ezt a játéknak hitt valamit.

A kilépés képessége mi által keletkezett, fogalmam sincs. Lehet egy gyermekkori ijedtség a háború alatt ami kiváltotta, de az is lehet hogy a félelem, amikor elájultam gyermekként ahogy emlékszem, mert féltem ahogy végig néztem ahogy a részeg apám kutyakorbáccsal bántalmazta Anyámat-- de az is lehet, hogy azért mert 3-4 éves koromban újraélesztettek, mert beleestem a patakba-- szóval erre gondoltak Anyám és a nevelő apám. Aki aztán lett később-

Egyébként a lélek egy csuda szerzett. Hogy is mesélhetném el magyarázhatnám.... Amikor a testben van akkor halk hang benned-- a lelkiismeret vagy máskor a 6. érzéked.

Amikor a lélek megismeri a kilépés trükkjét"", onnantól kezdve Ő diktál"" -- ami azt jelenti ha akarsz kilépni ha nem akarsz kilépni, muszáj biztonságba helyezni a testedet, mert a lélek kilép ha azt akarja, ha valamit meghall"" és menni akar.

Tehát ilyen értelemben nem élvezet ez a képesség!! Egyet nem tett meg soha, bármennyire kilépni kart ha mások is jelen voltak-- nem lépett ki!! Nem bízik a MÁSOKBAN-- nem hagyja a testét kiszolgáltatva senkinek.

Viszont amikor ismételten kiléptem, és ráadásul már tudtam mi történik velem, vagy hogy mi az ami elhagyni képes a testem és felfedeztem annak határtalanság, azt az eszméletlenül csodálatos állapotot, akkor bizony már én is akartam, mert élveztem azt élményét-- akkor bizony már akartam hogy egyszer az is teljesüljön amit én szeretnék látni-- 10 esetből ha ! 1 szer sikerült.-különben-

Csak gondolj bele itt élsz egy országban a határok zárva-- esetleg turista csoporttal mehetsz a szomszédba--- én pedig addig szuggeráltam a Niagara vagy a Viktória vízesést a térképen, hogy aztán végre hol ez hol az sikerült.

S akkor azt kérdezed mi volt belőle a hasznom? Hisz bejártam a világot-- Indiától kezdve a Sarkokig- a Sarkoktól kezdve a Földünk belsejét egészet a Magmáig!!!!

Egyébként ez volt az utolsó "dobásom"-- és akkor befejeztem--- nagyon nehéz volt abba hagyni, nem csak a lélek miatt, hanem egyéb más miatt... Ezért is üvöltöttem le és szidalmaztam Istent olyan dühvel, és olyan szavakkal... hogy jobb nem gondolni rá.. Nem hittem volna hogy képes az a gigantikus energia, kicsinyített formaként is megjeleníteni magát, a dühödt szidalmaim után...

Ma így utólag hálás vagyok az életnek, hogy mind ezt átélhettem.

2012. ápr. 27. 22:26
 70/85 anonim ***** válasza:

Egy idézetre azért válaszolnék--"Nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely Isten szájából származik."

Ez nem Istentől való hanem Jézus mondta a több napos koplalása után kint a pusztában a Jelenésnek.

Emlékeztetnélek egyébként hogy nem olyan régen hazánkban is volt egy házaspár aki az abnormális hindu éhezéses technikával akartam megvilágosodni és fénylénnyé válni--- a gyermekük és az asszony meghalt a pali azóta is a diliház lakója!!

A hindu Buddha szintén ezt a hülyeséget csinálta--- megbetegedett-- az írások amelyek fennmaradtak? nem az ő írásai? csak a téveszméit valaki a család írnoka leírta, megfogalmazta-- hisz az egyik legmagasabb kasztból és gazdag családból származott-- ott még a hülyeség is megbocsájtott"

2012. ápr. 27. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!