Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A bukott angyalok hogy buktak...

A bukott angyalok hogy buktak meg vagy lettek rosszá mint Lucifer?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 SSJGoku ***** válasza:
72%
Fellázadtak Isten ellen mint Lucifer és hozzá csatlakoztak ők lettek a démonok
2012. ápr. 8. 22:49
 2/85 anonim ***** válasza:
18%
Megerőszakoltam őket és bejött nekik.
2012. ápr. 8. 22:52
 3/85 anonim ***** válasza:
44%
A nephilimek Isten angyal-különítménye voltak, akiknek az emberekre kellett vigyázniuk. Felvigyázóknak is hívták őket. Csak rágerjedtek az emberek leányaira, teherbe ejtették őket, akik aztán óriásokat szültek. A félig angyal félig ember óriások sok galibát okoztak, és Isten elpusztította őket. Atyáik - a bukott angyalok - meg itt ragadtak, és egyesek szerint a lelkünkre törnek. Lehet, hogy csatlakozni szeretnének Luciferhez, az első lázadó angyalhoz.
2012. ápr. 8. 23:00
 4/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"A nephilimek Isten angyal-különítménye voltak,..."

Ezt mivel támasztod alá?

Felvigyázóknak is hívták őket?

2012. ápr. 8. 23:08
 5/85 A kérdező kommentje:

én most ezt olvastam:

[link]

ez megint egy uj verzio

2012. ápr. 8. 23:11
 6/85 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Amit olvastál, annak semmi köze a bukott angyalokhoz, az egy másik mitológia része. Tibetben, amikor Padmaszambhava elvitte nekik a buddhizmus tanításait, le kellett győznie (megtérítenie) a Bőn vallás papjait. Ez annyira sikerült, hogy a Bőn istenestül-démonostul buddhista lett, ezek váltak a Dharma ( a Tan) őrzőivé. Itt nincsenek bukottak, hanem vannak olyan természetfeletti lények, akik Buddha követőivé váltak, és olyan feltételekkel lehetnek megvilágosultak (szabadok), mint az emberek.

2012. ápr. 8. 23:24
 7/85 anonim ***** válasza:
51%
Hát az év végi vizsgán matekból megbuktak!
2012. ápr. 9. 09:38
 8/85 anonim ***** válasza:
25%

A kereszténység egy baromság, Jehovával és Jézuskával együtt. Jézus és Jehova mind roh,dékok és nem létező személyek.

[link]

2012. ápr. 9. 13:10
 9/85 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Csak én érzem úgy vagy tényleg nem 100-as a 8. válasz?

Mert ha nem létező személyek akkor kiket ócsárolsz?

"A kereszténység egy eszköz, amely arra szolgál, hogy eltávolítsa a spirituális/okkult tudást a néptömegből, és ez a hatalom néhány ember kezében összpontosuljon, hogy azok manipulálhassák és rabszolgasorba vethessék a tömegeket."

Szerintem a bankok sokkal hatékonyabbak legalább is ami a rabszolgaságot illeti. Mert ha nem tudod fizetni a törlesztőt igaz hogy elveszik a házadat de az adósságod az megmarad. De te az utcára kerülsz.

Akkor kinek a kezében is van a hatalom?

2012. ápr. 9. 15:09
 10/85 anonim ***** válasza:
46%

"Jézus és Jehova mind roh,dékok és nem létező személyek."

Ugye viccelsz? :D Ez egy gyönyörű ellentmondás! XD Ha nem léteznek hogyan lehetnek r.hadékok? XD

Ááá, egy honlap....szóval te sátánista vagy? Kitalálom! Te nem a buksiddal erősíted őket! Mert az már most lejött! :)

2012. ápr. 9. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!