Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez? Nagyon félek.

Mi ez? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy társasházban élek a 16.kerületben a rákospatak mentén. A szobám ablaka egy kopár nem beépített részre néz,nincs szembe ház meg semmi. Este olyan 10óra fele egy kis gyerek alakot látok aki felfelé néz a szobám ablakába. Nem tudom hány éves lehet,de körülbelül olyan 10-12 éves lehet. ( A 3.emeleten lakom,és 4emeletes a ház+a tetőtéri lakások) Nem látom az arcát,de ha ránézek mindig félelem tölt el. Körülbelül 3napja rávettem magam arra hogy kimenjek és megkérdezzem tőle hogy ki ő,és miért figyeli az ablakomat és engem. Elindultam és ahogy egyre közeledtem hozzá még nagyobb félelem lett rajtam úrrá. Körülbelül 2-3 méterre lehettem tőle és úgy érezetem vissza kell fordulnom. Az arcát nem láttam de nem lettem volna képes ránézni. Vissza futottam a lakásba és kinéztem az ablakon,de már nem volt ott. Azóta is néz,minden este. Nem tudom mikor tűnik el de amikor reggel suliba indulok már nincs ott. Nagyon félek,mert úgy érzem bántani akar. Ki lehet ő? Miért néz? Valakivel még történt ilyen? Segítsetek!Köszönöm!
2011. okt. 23. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 djlele válasza:
Nos én azt mondom neked hogy járj utána hogy ott ahol laksz mik történtek! Minden a múltban rejtőzik .
2011. okt. 29. 16:09
 82/86 anonim ***** válasza:
Ezeket a kérdéseket szeretem :d Mindegyikben bizonygat a kérdező, hogy milyen igaz, szellemek vannak huhh! Aztán lelép egy idő után, amikor bizonyítani kellene. Látszik, hogy mennyire fake az egész.
2011. okt. 30. 19:46
 83/86 anonim válasza:
Én a helyében minden este az ablakból rá lőnék légpuskával vagy airsoft os Mauser L96 al.
2011. dec. 16. 23:58
 84/86 anonim ***** válasza:
Van egy jó ötletem hogy bizonyísd be.Szólj egyik barátodnak aki nem feltételezi azt rólad hogy megőrültél és kérd meg hogy segítsen.Csinálj egy képet napal a területről kiváncsi vagyok hogy kell ezt elképzelni.Természetesen az ablakból.Szerezz be egy vokitokit egy km-es hatótávólságút és egy középkategóriás fényképezőgépet amin van vaku és közelre jó képet csinál éjszaka.Állísd be sorozatosra, hogy 5 másodperc alatt csináljon vagy tizet.Na most kell a barát aki nem látja az alanyunkat.Megvárod még megjelenik és te vele farkasszemezel az ablakból ha kell lefoglalod.A vokitoki azért kell hogy a barátodat irányísd hogy merre fotózzon.Fontos még valaki legyen ott veled hogy nehogy rádtámadjon.A barátod olyan közel mennyen hozzá amenyire csak tud és nyomjon egy-két sorozatot a vakuval és a nélküle.Ja a napali fotóval még annyit hogy painten rajzold oda hol áll kb.Elég egy kis piros karika.Ezzel megvagy tedd fel és linkeld.Ha nem teszed ez azt jelenti számomra hogy csak írogatsz mert unatkozol.De ha fent van a kép utánna lesz kézen fogható bizonyítékod.És a barátoddal pár nappal későb levidózni sem ártana de akkor neked is odakellene mened és megkérdezni hogy mit akarsz!
2011. dec. 17. 09:57
 85/86 anonim válasza:
ne fótozd le te hülye vagy ne halgass rájuk ha valami bizonyitékot szerzel akkor már potenciális ellenség leszel és meghalsz ne !!!!!!!!!!!! bocs a helyesirásért
2012. nov. 24. 13:30
 86/86 anonim ***** válasza:
Szerintem szólj az apádnak, hogy egy szociopata figyel téged kintről. Menjetek ki és kérdezzétek meg, hogy mi a helyzet és, hogy miért bámul, az is lehet, hogy egy egyszeű kéregető és néz, mert nincs jobb dolga. Én azt javaslom, hogy vigyetek bézbózütőt magatokkal, vagy az apád ökle is megteszi. :D
2013. febr. 20. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!