Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez? Nagyon félek.

Mi ez? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy társasházban élek a 16.kerületben a rákospatak mentén. A szobám ablaka egy kopár nem beépített részre néz,nincs szembe ház meg semmi. Este olyan 10óra fele egy kis gyerek alakot látok aki felfelé néz a szobám ablakába. Nem tudom hány éves lehet,de körülbelül olyan 10-12 éves lehet. ( A 3.emeleten lakom,és 4emeletes a ház+a tetőtéri lakások) Nem látom az arcát,de ha ránézek mindig félelem tölt el. Körülbelül 3napja rávettem magam arra hogy kimenjek és megkérdezzem tőle hogy ki ő,és miért figyeli az ablakomat és engem. Elindultam és ahogy egyre közeledtem hozzá még nagyobb félelem lett rajtam úrrá. Körülbelül 2-3 méterre lehettem tőle és úgy érezetem vissza kell fordulnom. Az arcát nem láttam de nem lettem volna képes ránézni. Vissza futottam a lakásba és kinéztem az ablakon,de már nem volt ott. Azóta is néz,minden este. Nem tudom mikor tűnik el de amikor reggel suliba indulok már nincs ott. Nagyon félek,mert úgy érzem bántani akar. Ki lehet ő? Miért néz? Valakivel még történt ilyen? Segítsetek!Köszönöm!
2011. okt. 23. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
Az vascső... az más... amúgy én azért javaslom neki a médiumot mert megnyugtathatja... annyiban egyetértek az előttem lévővel hogy képek rakjál fel!!!
2011. okt. 23. 20:31
 42/86 anonim ***** válasza:
Ja, most nézem, kést is javasoltál... -___-
2011. okt. 23. 20:38
 43/86 anonim ***** válasza:

Nem árt fegyverkezni... Mondjuk lehet azért mert van a szobámba az ágy mellett egy vascső és egy túlélőkés...

De azért nem rossz ötlet szerintem... mindegy

Azt kell megválaszolni mi/ki az ami a kérdezőnél van

Amúgy egy tipp: a szellemeknek kénszaguk van állítólag. Égett, kénszag

2011. okt. 23. 20:47
 44/86 anonim ***** válasza:
Vagyis nem állítólag, kénszaguk van
2011. okt. 23. 20:50
 45/86 anonim ***** válasza:
Hm, ezt még nem hallottam. Elemi kén, vagy szokott lenni kénhidrogén is? Csak mert az olyan mint a tojás, és ha az van, akkor a kérdező nem biztos, hogy tudja, hogy mi is az. Szóval a tojásszag kénhidrogént jelent :P
2011. okt. 23. 20:54
 46/86 anonim ***** válasza:
És ez nem vicc
2011. okt. 23. 20:54
 47/86 anonim ***** válasza:
Nem kén kénhidrogén... A kénhez társul egy kis rothadó hullaszag is amúgy... valami ilyesmi
2011. okt. 23. 20:56
 48/86 anonim ***** válasza:
Vagyis nem kénhidrogén
2011. okt. 23. 20:57
 49/86 anonim ***** válasza:
Aha, hát nem hinném, hogy egy szellem magával vinne egy darabot a hullájából, az már igencsak anyagi, és nem tudna olyan elegánsan átmenni a falakon...
2011. okt. 23. 20:58
 50/86 anonim ***** válasza:
Ezt úgy kell elképzelni mintha ott járt volna és kénszagot erjeszt magából, szúrós szag, kén, ennyi
2011. okt. 23. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!