Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez? Nagyon félek.

Mi ez? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy társasházban élek a 16.kerületben a rákospatak mentén. A szobám ablaka egy kopár nem beépített részre néz,nincs szembe ház meg semmi. Este olyan 10óra fele egy kis gyerek alakot látok aki felfelé néz a szobám ablakába. Nem tudom hány éves lehet,de körülbelül olyan 10-12 éves lehet. ( A 3.emeleten lakom,és 4emeletes a ház+a tetőtéri lakások) Nem látom az arcát,de ha ránézek mindig félelem tölt el. Körülbelül 3napja rávettem magam arra hogy kimenjek és megkérdezzem tőle hogy ki ő,és miért figyeli az ablakomat és engem. Elindultam és ahogy egyre közeledtem hozzá még nagyobb félelem lett rajtam úrrá. Körülbelül 2-3 méterre lehettem tőle és úgy érezetem vissza kell fordulnom. Az arcát nem láttam de nem lettem volna képes ránézni. Vissza futottam a lakásba és kinéztem az ablakon,de már nem volt ott. Azóta is néz,minden este. Nem tudom mikor tűnik el de amikor reggel suliba indulok már nincs ott. Nagyon félek,mert úgy érzem bántani akar. Ki lehet ő? Miért néz? Valakivel még történt ilyen? Segítsetek!Köszönöm!
2011. okt. 23. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
100%
És még nem jutott eszedbe, hogy lefotózd?...
2011. okt. 23. 11:30
 2/86 anonim ***** válasza:
100%
legközelebb menj ki hozzá de legyen nálad kés vagy vascső is
2011. okt. 23. 11:32
 3/86 anonim ***** válasza:
84%
A kisfiú az aki előtted élt ott, és kizuhant a 3.-ról, majd szörnyedthalt.
2011. okt. 23. 11:35
 4/86 A kérdező kommentje:
Próbáltam már de nem látszik a képeken. Senki nem élt előttünk a lakásban mert új építésű és mi költöztünk be először.
2011. okt. 23. 11:39
 5/86 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudsz megkérni valakit (szüleidet, párodat, nem tudom mennyi idős vagy :)) hogy menjen le veled megnézni, ki az?
2011. okt. 23. 11:45
 6/86 anonim ***** válasza:
Úgy nem látszik, hogy nem kivehető, vagy nem is látja a kamera?
2011. okt. 23. 11:48
 7/86 A kérdező kommentje:
Inkább nem kivehető a kép. Meg este szokott történni,vakuval meg nem jó a képminőség. A szüleimmel még nem mentem le,de egyszer anyummal vidékre indultunk este mert akkor ért haza a munkából és akkor is láttam még indulás előtt az ablakból. Amikor leértünk nem láttam. Szerintem csak nekem mutatkozik.
2011. okt. 23. 11:52
 8/86 anonim ***** válasza:
63%
Akkor keresel egy jó fényképezőgépet, és addig fotózod, amíg normális képet nem kapsz. Esetleg rávilágítasz zseblámpával, vagy valami. Muszáj egy értelmes bizonyítékot, adatot kapnunk, különben az egész megmarad a személyes képzelgésed szintjén, amivel nem tudunk mit kezdeni, és majd jönnek az önjelölt szelleműzők annyiféle plusz kettő badarsággal, ahányan vannak. Onnantól az egész ellenőrizhetetlenné és kuszává válik.
2011. okt. 23. 11:58
 9/86 anonim ***** válasza:
64%

A legegyszerűbb megoldás lenne, ha kinéznél az ablakon és integetnél , köszönnél neki.Aztán majd csak reagál valamit..

Nem biztos, hogy szellem, vagy ilyesmi, lehet, hogy egy szerencsétlen gyerek, akit valamiért itt kénytelen ilyenkor tölteni az idejét.Hallottam már például olyan szülőkről, akik kiküldik a gyereket az udvarra, mert kettesben akarnak lenni a szerelmükkel és zavar a gyerek.Lehet, hogy az alattad vagy melletted lakók gyereke és azért néz az ablakod irányába mert ők is ott laknak és várja, mikor hívják haza.

Ha nem élő gyerek , akkor lehet, hogy te vagy az, aki képes őt érzékelni.Általában segítséget szoktak kérni, vagy figyelmeztetni akarnak valamire az ilyen jelenségek, nagyon ritkán esetleg bajba próbálják sodorni az embert.De mivel nem találod ismerősnek a gyereket, ezért ez utóbbi nem valószínű.Lehetséges, hogy azon a helyen halt meg és a lelke nem talált nyugalomra.

2011. okt. 23. 11:59
 10/86 anonim válasza:
100%
Hívd a rendőrséget.
2011. okt. 23. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!