Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez? Nagyon félek.

Mi ez? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy társasházban élek a 16.kerületben a rákospatak mentén. A szobám ablaka egy kopár nem beépített részre néz,nincs szembe ház meg semmi. Este olyan 10óra fele egy kis gyerek alakot látok aki felfelé néz a szobám ablakába. Nem tudom hány éves lehet,de körülbelül olyan 10-12 éves lehet. ( A 3.emeleten lakom,és 4emeletes a ház+a tetőtéri lakások) Nem látom az arcát,de ha ránézek mindig félelem tölt el. Körülbelül 3napja rávettem magam arra hogy kimenjek és megkérdezzem tőle hogy ki ő,és miért figyeli az ablakomat és engem. Elindultam és ahogy egyre közeledtem hozzá még nagyobb félelem lett rajtam úrrá. Körülbelül 2-3 méterre lehettem tőle és úgy érezetem vissza kell fordulnom. Az arcát nem láttam de nem lettem volna képes ránézni. Vissza futottam a lakásba és kinéztem az ablakon,de már nem volt ott. Azóta is néz,minden este. Nem tudom mikor tűnik el de amikor reggel suliba indulok már nincs ott. Nagyon félek,mert úgy érzem bántani akar. Ki lehet ő? Miért néz? Valakivel még történt ilyen? Segítsetek!Köszönöm!
2011. okt. 23. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 A kérdező kommentje:
Okés,szerzek valahonnan egy jó gépet és készítek fotót. Ez is érdekes elképzelés hogy másnak a gyereke,de akkor miért félnék tőle?A szomszédban meg lehet hogy körbe kérdezek nem ismernek-e egy ilyen gyereket. Lehet hogy csak valamelyik ott lakó család kisgyereke.
2011. okt. 23. 12:07
 12/86 anonim ***** válasza:
90%

Ha új építésű házban laktok, valószínűleg volt ott egyszer valami épület amit lebontottak. A hirtelen meghalt lelkek, sokszor a területhez ragaszkodnak, ami lehet hogy 100-200 évvel ezelőtt esett ki ott egy ablakból.

Voltak ismerősök, akik egy teljesen üres telken építkeztek, és egy idő után elég sok paranormális dolog volt a házba. Kiderült hogy X évvel ezelőtti tömeg sírok vannak a házak alatt.

Nem tudok mit tanácsolni a kérdezőnek, én összeszarnám magam és nem mernék kinézni az ablakon... :S

2011. okt. 23. 12:10
 13/86 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkoztam. Utána is kerestem de nem találtam semmit. Már én is ott tartok hogy nem merek kinézni..
2011. okt. 23. 12:12
 14/86 anonim ***** válasza:
75%

Valószínűleg azért félsz, mert benned van, hogy hátha szellem, és azok mennyire félelmetesek, avagy a félelmedet te generálod magadnak, akár tudat alatt. Na meg a sötétség is rátesz egy lapáttal.

A lényeg az, hogy nyugodj meg, őrizd meg a hidegvéred, és gondolkodj racionálisan. Nem kell elhinni semmilyen misztikus mesét, mert csak rosszabb lesz, maradj a földön. Ha tényleg csak egy szomszéd kisgyerek, akkor egészségtelen este a szabadban ácsorognia, már csak ezért is mihamarabb tenned kell valamit. Tényleg... ruházata milyen?

Ha meg tényleg szellem - amit nem hiszek - akkor meg lehet pont neked sikerül perdöntő bizonyítékot találni rájuk, hát nem izgalmas? :D Mondanám, hogy megnézem, de nem szívesen csatangolnék este 10kor Rákosborzasztón...

Szóval a lényeg: ne félj! Az csak elhomályosít.

2011. okt. 23. 12:13
 15/86 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó a nyugtatást. :) Normális ruhában van,habár este felé már hideg van és nincs rajta pulcsi vagy kabát...
2011. okt. 23. 12:16
 16/86 anonim ***** válasza:
72%

Azért félsz, mert furcsának érzed a helyzetet és megfordult a fejedben, hogy a gyerek valami fura jelenség.

Igen, valóban elég bizarr, ha egy gyerek éjszaka a sötétben, hidegben, kint ácsorog, de egyben nagyon sajnálatos is, mert normális szülő ilyenkor nem viszi ki, pláne egyedül nem engedi ki.De mint mondtam, lehet, hogy neki nemnormális szülei vannak...Még az is lehet, hogy azért bámul, mer ő meg azt lesi, hogy te mikor nézel ki :)Unatkozó gyerekeknek néha vannak ilyen dilijei.

Mellesleg egy szellem előtt nem nagyon van akadály, ha nagyon akarna tőled valamit, már rég bejutott volna hozzád a lakásba.

Ha szellem, akkor segíthet, ha imádkozol a nyugalmáért.Ha élő, akkor segíthet, ha azért imádkozol, hogy a szüleinek jöjjön helyre az eszük és ne este tíz után tegyék ki a gyereket levegőzni.

2011. okt. 23. 12:23
 17/86 anonim ***** válasza:

Ja, és mégvalami: szerezz szemtanúkat! Olyan nincs, hogy csak neked jelenik meg, az ellenkezne a fizika törvényeivel, amit meg azért nem olyan egyszerű felülírni, akármennyire is jól hangzik. (Ezt úgy értem, hogy más nem látja, azt amit te igen, pedig ugyanoda néztek.)

Ha mégsem akaródzik megjelenni, amikor más is ott van és figyel, akkor csapdát kell neki állítani. Ha meglátod egyedül, akkor azonnal szólsz egy készenlétben álló embernek, hogy menjen oda, miközben te le nem veszed róla a szemed. Ha eltűnik, akkor látni fogod, hogy tűnik el, ha meg nem, akkor láthatja a haver is.

Nehéz elhinni, hogy tudja, mikor vagy egyedül, és mikor nem, és annak megfelelően jelenget meg, az ilyen magában hordozza a szellemes sztorit, azt meg jólenne kizárni, amíg tényleg nem marad más lehetőség, mert csak összekuszálja az egyenletet.

Ja, és ha a szomszéd gyerek pulcsi nélkül szaladgál ilyen időben... :D Olyan tüdőgyuszilalit kap, hogy utána nem kell félned, hogy látod, mert ki sem jön az ágyból :D

2011. okt. 23. 12:29
 18/86 anonim ***** válasza:
10%
Túl sok filmet/tévét nézel, és valszeg 15 éves lehetsz. Majd kinövöd. Ha esetleg idősebb vagy, az eléggé gáz, javaslom a pszichológust.
2011. okt. 23. 12:40
 19/86 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot utolsó előtti,kipróbálom.
2011. okt. 23. 12:56
 20/86 anonim ***** válasza:
Ez csak egy kis szemét kukkoló lehet XD
2011. okt. 23. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!