Nagyon félek, a bárommal történt tegnap este, ma mesélte el nekem szerintem csak hallucinált de nem bírtam megnyugtatni. Szerintetek erre mi a magyarázat? Azt hiszi meg fog halni:' (
Barátom érettségi előtt áll rengeteget tanul, agyilag teljesen kivan merülve. Azt mesélte, hogy tegnap fájt a mellkasa jobb oldalt és lefeküdt aludni amikor megjelentek a szobájába azok a személyek aki rég meghaltak, a mamája nővére és valaki aki abban a lakásban élt ahol ők is. Megijedt felkelt felkapcsolta a villanyt és elkezdett olvasni mert nagyon félt azt hitte azért jelentek meg hogy ezzel jelezzenek neki hogy meg fog halni:'(
Én azt mondtam neki hogy csak hallucinált mert kivan merülve de egyszerűen nagyon fél..ti mittudnátok mondani ezzel kapcsolatba?:(:(
Lelkileg kivan merulve!
Nem kell felnie, de figyelje meg azoknak a szemelyeknek a tekintetet, akik megjelentek neki, hiszen ez egyfajta figyelmeztetes, uzenet is lehet a szamara.
Feltetlen relaxaljon, lazitson. Tobb fajta technika letezik, tehat talalja meg a neki megfelelot, de fontos, hogy napjaban tobbszor lazitson!
igazad van kérdező.mond meg a barátodnak, hogy ez hülyeség, nem fog meghalna.ami történhet vele, hogy megbukik a vizsgán, ha nem pihen eleget.
sok sikert neki!!
Tanulni általában nem pihenés nélkül kell, ha pedig huzamosabban van fenn 4-5-6 napig, akkor lelassul a gondolkodás, koncentráció és az alvásmegvonás hallucinációkat okoz. Ez a tudomány is bebizonyította. Ezt mondd meg neki.
Mellesleg, ha olyan élményei is voltak, hogy feküdt, nem bírt megmozdulni, egy hang se tudott kijönni a torkán és úgy hallucinált, az alvásparalízis. Az agy elbénítja minden elalváskor a testet, különben mindenki alvajáró lenne. :D Véletlen során a tudatos agyrész ébren marad.
Mellesleg, ha olyan élményei is voltak, hogy feküdt, nem bírt megmozdulni, egy hang se tudott kijönni a torkán és úgy hallucinált, az alvásparalízis. Az agy elbénítja minden elalváskor a testet, különben mindenki alvajáró lenne. :D Véletlen során a tudatos agyrész ébren marad.
Hát teis túl okos vagy :D Aztse tudod mi az alvás paralizis.Testelhagyáskor következik be, és lélek visszatér a testbe de az infok még nem jutottak el az agyba.Ezért van paraizis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!