Félek! Ez már nem normális! (? )
Aki nem tud normális választ adni az el se olvassa, inkább menjen tovább.
Már egy pár hete olyan érzésem van, hogy nem vagyok egyedül a szobámban. Párszor megreccsennek a tárgyak (tudom, ez normális általában) de ez nem olyan. Amikor aludni akarok akkor is érzem, hogy van itt valaki de próbálok nem foglalkozni vele inkább elkezdek fülhallgatóval zenét hallgatni hangosan. Van egy zászló az ágyam felett odaszögelve és tegnap éjszaka leesett. Éjszaka arra ébredtem, hogy nem volt rajtam nadrág pedig este felvettem és amikor elaludtam rajtam volt (ez így vicces...:D de fogalmam sincs hogy került le rólam..sose fordult még elő). Anyával amikor jöttem haza az egyik ismerősünktől kocsival akkor valahogy szóba jött, hogy az embereknek néha van olyan érzésük ha gyalog vannak, hogy követik őket és többször hátranéznek és nekünk is van olyan. DE! Anya azt mondta, hogy amikor suliba vagyunk meg ilyenek ő ott van a konyhában (onnan nyílik az étkező utána pedig a folyosó) és mintha valaki mászkálna a folyosón meg mintha lenne ott valaki. Esküszöm, hogy nem vagyunk egyedül...nagymamámmal élünk egy házban és tisztára megijesztett a múltkor is. Volt egy egér a szobájában ami szaladgált éjszaka és azt mondta, hogy "azt hittem, hogy nagyapa MEGINT visszajött ezért ki is mentem a temetőre rendbe rakni a sírt" fúúú öcsém..azt hittem szívrohamot kapok. Fogalmam sincs ki lehet az ha egyáltalán van valaki. Ha a nagyapám az akkor félek.
14/L
ha tényleg szellem és a nagyapád az, akkor csak mondd neki, hogy menjen el légyszíves
de lehet, hogy csak egy egér, vagy valami véletlen
a lényeg, hogy ne félj
Hát, lehetett egér is, de biztos nem az húzta le a nadrágodat.
Alva jártál már valaha?Mert lehet, hogy magad vetted le a nadrágod, csak reggel nem emlékeztél rá.
Többire sajnos nincs tippem.
"Nem beszéltem/jártam soha álmomban."
Ezt nem tudhatod biztosra. Én már párszor voltam már alvajáró, és reggel nem emlékeztem rá, anyukám mondta el nevetve.
Beszéltem, sőt kiabáltam is már álmomban olyan hangosan, hogy szüleim átjöttek a másik szobából, nem tudták mi bajom. Nem keltettek fel. Reggel elmondták, erre sem emlékeztem.
Helló!
Az öreg emberek ilyenek :) nekem is a mamám mond ilyeneket (sajnos) :( igen ez lehet szellem de ők nem tud téged bántani, nem fog nagy fény és szél formájában előugrani a szekrényből és ijesztgetni téged.beszélgess vele!Én is ezt tettem.Az hogy levette a gatyádat az nagyon valószínűtlen , lehet hogy alvajárszv vagy egy pedifill szellem .
15/F
nekem többször is volt olyan hogy más ruhában keltem meg ilyenek, de olyankor általában részeg voltam.
Egyébként minél többet foglalkozol vele annál jobban fogod hallani a hangokat.
SZia!
Én voltam.
Üdv,
Casper a barátságos szellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!