Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Félek! Ez már nem normális! (? )

Félek! Ez már nem normális! (? )

Figyelt kérdés

Aki nem tud normális választ adni az el se olvassa, inkább menjen tovább.

Már egy pár hete olyan érzésem van, hogy nem vagyok egyedül a szobámban. Párszor megreccsennek a tárgyak (tudom, ez normális általában) de ez nem olyan. Amikor aludni akarok akkor is érzem, hogy van itt valaki de próbálok nem foglalkozni vele inkább elkezdek fülhallgatóval zenét hallgatni hangosan. Van egy zászló az ágyam felett odaszögelve és tegnap éjszaka leesett. Éjszaka arra ébredtem, hogy nem volt rajtam nadrág pedig este felvettem és amikor elaludtam rajtam volt (ez így vicces...:D de fogalmam sincs hogy került le rólam..sose fordult még elő). Anyával amikor jöttem haza az egyik ismerősünktől kocsival akkor valahogy szóba jött, hogy az embereknek néha van olyan érzésük ha gyalog vannak, hogy követik őket és többször hátranéznek és nekünk is van olyan. DE! Anya azt mondta, hogy amikor suliba vagyunk meg ilyenek ő ott van a konyhában (onnan nyílik az étkező utána pedig a folyosó) és mintha valaki mászkálna a folyosón meg mintha lenne ott valaki. Esküszöm, hogy nem vagyunk egyedül...nagymamámmal élünk egy házban és tisztára megijesztett a múltkor is. Volt egy egér a szobájában ami szaladgált éjszaka és azt mondta, hogy "azt hittem, hogy nagyapa MEGINT visszajött ezért ki is mentem a temetőre rendbe rakni a sírt" fúúú öcsém..azt hittem szívrohamot kapok. Fogalmam sincs ki lehet az ha egyáltalán van valaki. Ha a nagyapám az akkor félek.

14/L

2011. okt. 8. 21:17
1 2
 11/13 MarySue ***** válasza:

Én csak a nadrágos sztorihoz szólnék hozzá. Egyszer úgy ébredtem, hogy nem voltak rajtam a gyűrűim. Kerestem az ágyban, de nem találtam. Aztán feláltam, hogy kimenjek a szobából szólni anyunak, erre az ajtó környékén megtaláltam mind a 3 gyűrűt. Akkor elgondolkoztam, hogy éjszaka egyszer megébredtem, hogy nyomja a kezem az ékszer, de ennyi, vissza is aludtam. Valószínűleg utána álmomban dobáltam le magamról, és egyáltalán nem emlékeztem rá, hogy miért, hogyan történt :D

Zoknival is sűrűn járok így: abban alszok el, de reggel szétdobálva találom meg. Arra se emlékszem, hogy vettem le. Szóval a nadrágod miatt ne aggódj :)

2011. okt. 26. 09:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Igazából én nem írok semmi segítséget sajnos neked[mert nem értek ezekhez a dolgokhoz] ,de azt nem bánnám Ha Tájékoztatnál Bennünket idővel,hogy mi történt veled és a szellemmel!
2012. nov. 26. 21:13
 13/13 anonim válasza:
Nekem egy alkalommal már volt úgy, hogy alva jártam, és fahéjat kértem anyuéktól, (finom volt a fahéjas süti, amit vacsorára ettem XD) de nem csináltam semmi komolyat, anyuék utólag mesélték, és utána eszembe jutott, hogy ugyan ezt álmodtam.XD Egyébként én szentül hiszek a szellemeben és egyéb, természetfeletti lényekben. Nagyon gyanús, amit a mamád mondott, próbálj meg valahogy úgy többet kiszedni belőle, hogy ne vegye észre, vagy akár egyenesen kérdezz rá. Ha nagyapád az, akkor sem kell félni, nem tud bántani. (Egyébként én a zoknimat szoktam levenni álmomban.XD)
2015. júl. 15. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!