Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez? Nagyon félek.

Mi ez? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy társasházban élek a 16.kerületben a rákospatak mentén. A szobám ablaka egy kopár nem beépített részre néz,nincs szembe ház meg semmi. Este olyan 10óra fele egy kis gyerek alakot látok aki felfelé néz a szobám ablakába. Nem tudom hány éves lehet,de körülbelül olyan 10-12 éves lehet. ( A 3.emeleten lakom,és 4emeletes a ház+a tetőtéri lakások) Nem látom az arcát,de ha ránézek mindig félelem tölt el. Körülbelül 3napja rávettem magam arra hogy kimenjek és megkérdezzem tőle hogy ki ő,és miért figyeli az ablakomat és engem. Elindultam és ahogy egyre közeledtem hozzá még nagyobb félelem lett rajtam úrrá. Körülbelül 2-3 méterre lehettem tőle és úgy érezetem vissza kell fordulnom. Az arcát nem láttam de nem lettem volna képes ránézni. Vissza futottam a lakásba és kinéztem az ablakon,de már nem volt ott. Azóta is néz,minden este. Nem tudom mikor tűnik el de amikor reggel suliba indulok már nincs ott. Nagyon félek,mert úgy érzem bántani akar. Ki lehet ő? Miért néz? Valakivel még történt ilyen? Segítsetek!Köszönöm!
2011. okt. 23. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
Mármint remélem rossz azért nincs vele
2011. okt. 25. 18:17
 72/86 anonim ***** válasza:
Biztos behívta magához. Pedig figyelmeztettem, hogy ne tegye :(
2011. okt. 25. 18:52
 73/86 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már abba! Van elég gondja ha létezik ez a szellem egyáltalán.Én elhiszem neki! Remélem nem történt semmi gond vele!:S

18/F

2011. okt. 25. 20:26
 74/86 anonim ***** válasza:
Jah biztos sok gondja van. Nincs kistesója akit lefényképezhetne :DD
2011. okt. 25. 20:51
 75/86 anonim ***** válasza:
Férfiak szégyene... Egy lánnyal nem így kéne beszélni..
2011. okt. 26. 13:19
 76/86 anonim ***** válasza:
De egy kicsi szöveget írjon hogy nem történt vele semmi...
2011. okt. 26. 15:09
 77/86 King of Reptoids ***** válasza:
de nem értem, az embereket ! Miért nem lehet a legkézenfekvőbb magyarázatot keresni. A Reptoidok alakváltozók. Nyílván felvette társam egy ember alakját és ezért láttátok emberi szellemként. Gyanítom már megette a kérdés felvetőt. Jó étvágyat.
2011. okt. 26. 22:34
 78/86 anonim ***** válasza:
Istenem, most képzeljétek el hogy egy Kib@szott nagy Dög áll az ablakod alatt, nézz nézz, bámul, és amikor rákiabálsz akkor kezd feléd közeledni, és vissza nézel, és amikor megint vissza nézel eltűnik, ez nem Vicces, ilyenkor valamilyen Botot, puskát, vagy Késsel kell kimenni, vagy szólsz a Párodnak szüleidnek
2011. okt. 26. 23:25
 79/86 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem ő most kezdte el szívni a őszi szüretet, és szopat minket. :) FAKE. Hogy bírtátok ezt bevenni? :D Nagyon béna. Itt elárulta magát már rég: "A szüleimmel még nem mentem le,de egyszer anyummal vidékre indultunk este mert akkor ért haza a munkából és akkor is láttam még indulás előtt az ablakból. Amikor leértünk nem láttam. Szerintem csak nekem mutatkozik." Persze, csak neki. xd
2011. okt. 27. 01:34
 80/86 sára04 válasza:
nekem kezd egyre jobban hihetetlenebbé tünni a sztor és addig nem hiszek benne normálisan anig nem küld képet bár az tény hogy már elég régen irt vissza.ha él még akkor küldjön képet mer nagyon kiváncsi vok
2011. okt. 27. 15:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!