Ha démont idézek, akkor mivel kínáljam meg?
Figyelt kérdés
Gondoltam hátha tovább marad és akkor kéne sütnöm valamit amivel megkínálhatom. Kérem segítsenek, akik már idéztek!2010. dec. 9. 12:15
11/73 anonim válasza:
pörköltöt nokedlivel...Az jó lesz...Esetleg savanyú ubi :)
12/73 A kérdező kommentje:
A savanyú ízt is szeretik? Úgy tudtam, hogy az rosszat tesz a gyomruknak... :S Nem szeretném feldühíteni ezzel...
2010. dec. 9. 12:29
13/73 anonim válasza:
Akkor adjál neki körtebefőttet mellé.Azt biztosan szereti,bár ha nikkel alergiás akkor az sem tesz jót :(
Marad a pörkölt nokedlivel...
14/73 anonim válasza:
Jaés arra figyelj, hogy napfelkelte előtt két órán belül ne adj neki semmi édeset, vagy nehezen emészthetőt, mert napkeltekor megy aludni, és ha telekajálta magát akkor megfekszi a hasát a sok nasi!
15/73 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a tippet.
2010. dec. 9. 12:46
16/73 hócsillám válasza:
Kerti törpe pörkölt Gyilkos galócás burgonya krokettel béka nyál mártogatóssal.
17/73 anonim válasza:
A feszületet szereti nézegetni a falon,miközben imádságokat olvasol fel neki.Utána a friss szenteltvíz a legjobb a gyomrának.Az sem baj,ha a bőrére megy.
19/73 anonim válasza:
és hogy idézed meg ?
szerintem egyébként valamilyen húst adj neki ...
20/73 A kérdező kommentje:
Jajj én nem akarom bántani szegényt..
De amúgy elgondolkodtam, hogy mi lenne ha föznék egy csomó féle új ételt és azért idéznék démont, hogy megkóstoltassam velem és kikérjem a véleményét?
Mert ha ízlik neki, akkor olyat máskor is fözök majd.
2010. dec. 9. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!