Ha démont idézek, akkor mivel kínáljam meg?
Figyelt kérdés
Gondoltam hátha tovább marad és akkor kéne sütnöm valamit amivel megkínálhatom. Kérem segítsenek, akik már idéztek!2010. dec. 9. 12:15
1/73 anonim válasza:
vicces vagy nem mondom.
ördög vinne el! (karmám igy -1)
2/73 anonim válasza:
Ez most egy nagyon komolytalan kérdés, ugye tudod?
Miért idézel meg egy démont? És miért akarod, hogy tovább maradjon?
Szerintem ha tényleg sikerülne megidézned, inkább azért könyörögnél, hogy elmenjen!
Ne kísértsd a sorsot, mert kibabrálhat veled!
4/73 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó az értelmes választ. Még várom a további tippeket is.
2010. dec. 9. 12:18
5/73 anonim válasza:
ha idézel,hivj meg mellé egy angyalt, és tuti elmegy:)
6/73 anonim válasza:
Én Belzebubot szoktam megidézni, és meg van őrülve a nagymamám dunahullámától!
De ha aznap nem érek rá sütni ilyet, akkor tibicsokit veszek neki a boltba, azt is szereti.
7/73 anonim válasza:
senkinek nem szoktam tanácsolni az idézést, de pár haveroddal asztalt táncoltassatok,és már nem fogsz ilyet ki írni!
10/73 A kérdező kommentje:
Kristálykid menj már a fenébe! A komolytalanságodra nem vagyok kíváncsi!
A recepteket köszönöm. De a Dunahullám nem jó, mert olyat szeretnék csinálni amit én is szeretek és akkor ha megmarad akkor megehetem :)
2010. dec. 9. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!