Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Én félek a szellemektől! Ti...

Én félek a szellemektől! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 19:54
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

ÉN sem tom

de ha van szellem akk simán a halálba hajszol előb utób talán megszál

14:25 voltam

2011. ápr. 20. 23:14
 42/43 anonim ***** válasza:
Hívd ki a szellemirtókat!Na jó csak vicceltem!Sürgősen keress föl egy pszichiátriát és részletesen mondd el mit látsz mit hallasz ők nem fognak neked hülyeségeket mondani ők meggyógyítanak és hidd el ha legalább 1 hétig bent leszel az osztályon akkor utána semmi hülyeségeket nem fogsz hallani vagy látni és félni sem fogsz marhaságoktól de ha nem is mész a pszichiáterhez akkor is legalább egy pszichológust keress fel.Én is 14-15 évesen hittem a szellemekben féltem is tőluk rendesen gyerekkori trauma miatt:bátyám 6 évesen ilyesztgetett velük elhitette velem hogy vannak és ilyesztgetett sajnos és 14-15 éves koromban nagyon féltem a szellemektől azután felkerestem egy pszichológust akinek kiönthettem a lelkemet és megnyugtatott hogy szellemek nem léteznek és ez csak egy kitalált butaság,csak a filmekben vannak de valóságban nincsenek.Így már nem féltem tőlük és nem hittem bennük már így ma már abszolút nem hiszek ilyesmiben sőt nagy hülyeségnek tartom az egészet de már 25 éves vagyok tehát felnőtt,érett ember.A tinik nagyon befolyásolhatóak sajnos a kis gyerekek meg aztán különösen.Te se félj tőlük mert nincs mitől.
2012. márc. 12. 19:51
 43/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek csak tanácsok:

1:Ne nézz túl sok horrorfilmet!

2:Ha úgy érzed,hogy szellem van nálad,akkor hívj egy szakértőt,mert az őrületbe is kergethetnek!

Hát többet tanácsot nem tudok neked adni,esetleg annyi,hogy próbálj meg ne gondolni a szellemekre,mert minél többet gondolsz rájuk,annál inkább be fogod képzelni ezeket a dolgokat,aztán azt hiszed hogy szellem volt...

És szerintem nálam szellem van,mert történtek már eléggé furcsa dolgok,de nem félek,mert a félelemből szerzik az energiájukat a szellemek!

Úgyhogy próbáld elterelni a figyelmed a szellemekről!

2014. jan. 19. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!