Miért félnek az emberek a szellemektől?
Én nem félek tőlük, mivel szerintem nincsenek is... Így nincs is mitől félnem...
Ha kicsit közelebbről akarjuk megvizsgálni a problémát, akkor véleményem szerint, akkor arra a következtetésre is juthatunk akár, hogy a szellemek az emberek azon félelmeinek a megnyilvánulásai, melyekkel nem mer szembenézni... Szerintem mindenkinek vannak ilyen félelmei...
Én pl attól félek, hogy valamit nem jól csinálok, és hibázni fogok... Kár hogy csak most jöttem rá erre... Sokkal kevesebb butaságot tettem volna akkor eddig...
Én nem félek tőlük.
Tiszta a lelkiismeretem, nem bántottam senkit, így nekik sincs okuk engem bántani.
Az emberek általában félnek attól amit nem ismernek.
Körülöttem apukám halála után történtek fura dolgok, de nem paráztam. Meggyújtottam egy gyertyát és beszéltem hozzá.Mondtam neki hogy örülök itt van és vigyázni szeretne rám,de kicsit ijesztő.
Azóta nem történt semmi különös dolog.
Mondjuk az kicsit parás, mikor az egy éves kislányom este látványosan játszik valakivel és mutatja hogy nézzem, de nincs ott semmi.
Nem igazán félelemnek nevezném, inkább borzongásnak, ahogy az ember tart az ismeretlen, titokzatos dolgoktól. Ha józanul gondolkodunk, akkor hamar rájöhetünk, hogy pont a szellemvilág az, ami a lehető legkevesebbet árthat nekünk.
(Most ne vitassuk a létezését.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!