Miért félnek az emberek a szellemektől?
ma 17:13
Nem, erre azt a mondást lehet alkalmazni, hogy csak a bolondok holtbiztosak mindenben, az okosok meg tele vannak kétségekkel... Szt hiszem...
a szellemek között 3 fajtát lehet megkülönböztetni.
1: Poltergeist, kopogószellem, ami nem bánt senkit, legefeljebb hozzávág az élőhöz néhány teáscsécsét (esetleg kannát) a kopogószellem csak tárgyakat mozgat. tehát ha egy kevésbé erőszakosat fogsz ki, nincs mitől tartani, csak nem fogod találni a slusszkulcsodat.
2. kísértet, ez már komolyabb, ez egy meghalt ember (vagy bármilyen más állat) evilági lenyomata. lehet tömör, vagy áttetsző, ezek veszélyeztetik az élőket, zombiszerűek. általában erőszakos halál után jön vissza, bosszút álni.
3. szellem: ha a dédnagyanyádat viszont látod (bocsi a példáért) akkor egyáltalán nem kell megijedni. a szellemek csak itt maradtak, mert nem jutottak át, vagy van még valami amit el akarnak intézni. egy dédi esetében az unokát, dédunokát látogat, meg tehát ha szobádban meglátod a halott nagyit, ne kapj frászt, de lehet, hogy nem képzelődtél, a szellemektől általában nem kell félni.
ha civil ember beszél a szellemekről, mindháromat összemossa, neki mind1.
amanojaku-nak, és mi van a természetszellemekkel?
Amúgy nagyon érdekes és hasznos, amit írtál. De sokan nem csak a kísértetektől félnek, hanem a szellemektől is.
Én egyszerűen "érzem" hogy van valaki mögöttem.Hátranézek és nincs ott senki.Csak akkor nem érzem,amikor jól érzem magamat,haver vagy családtag van a környezetben.
Eléggé idegesítő...
"Én egyszerűen "érzem" hogy van valaki mögöttem"
Ez rám is igaz, azzal a különbséggel, hogy én az élőket érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!