Én félek a szellemektől! Ti hogy vagytok ezzel?
En sosem engedtem meg a gyermekeimnek, hogy ilyen filmeket nezzenek, mivel tudtam azt, hogy milyen hatassal lesz rajuk.
Ne nezz ilyen filmeket ez a legelso amit megkell tenned, a masik dolog pedig, hogy amikor mar lefekudtel akkor elotte probalj valami olyan olvasni valot olvasni, ami lekoti a figyelmedet, de megis nyugtat. Ez lehet valami vidam olvasmany, de lehet valami olyan is, ami erdekel Teged, de a termeszetrol szoljon.
Foglalkozz onmagaddal es talalj valami hobbit, igy letudod kotni a gondolataidat!
nem léteznek kísértetek, more. logikátlan dolog félni valamitől, ami nincs.
a betörő, rablógyilkos, pszichopata trófeagyűjtő szexista vandál, az valami. de a halottak ártalmatlanok.
egy jó tanács: finoman szólva sz*rd le őket :)
régebben én is féltem az ilyesmiktől, alig mertem esténként járkálni a házban. aztán később rájöttem, hogy tulajdonképpen nem is kell semmitől sem félnem. ha léteznek is szellemek, nem bánthatnak minket! :) maximum jól ránk tudják hozni a frászt, mert élvezik ha észreveszik őket. ha pedig rettegsz, akkor még jobban élvezik a dolgot és tovább csinálják.
tehát ha hallasz valami zajt, vagy "szellem-szerű" dolgot, akkor ne félj, menj oda, nézd meg mi az. én például esténként mindig motoszkálást hallottam, persze a frászt hozta rám a dolog. aztán megelégeltem, mondtam magamnak hogy most bizony bátor leszek és kimegyek megnézi mi az.
...a cicám volt :)
kicsit hosszú lett, de remélem segítettem! :)
Én is ugyanígy vagyok vele.
Este a tükörbe se merek belenézni..
14/L
Érdekel a téma, időről időre művelődni szeretnék a témában,főleg az egzotikusabb szellemlényekkel kapcsolatban, aztán rájövök, hogy nem nagyon van szükségem arra, hogy mindenféle lények egyszer csak megjelenjenek és zargassanak, esetleg árnyéknál komolyabb alakot öltsenek.
Egy árnyék alakot még könnyen kezelek, főleg ha csak estefelé bukkannak fel, de ha már arcuk, torz emberszerű testük lenne, és látnám, ahogy hordákban követnek, lehet hogy nem bírnám idegekkel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!