Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Én félek a szellemektől! Ti...

Én félek a szellemektől! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 19:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
49%
a holtak kötünk járnak az egy eléggé jó kis könyv ha azt elolvasod nem fogsz tőlük félni vagy enyhüla félelmed
2010. nov. 6. 16:27
 32/43 anonim ***** válasza:
74%
És azt neten el lehet olvasni vagy nem?
2010. nov. 6. 16:33
 33/43 anonim ***** válasza:
49%

"nem léteznek kísértetek"

Be tudod bizonyítani, hogy nincsenek? Bár azt nem tudom, mi okból kell félni a kísértetektől? ez biztos amolyan ősi dolog lehet, mert én is félek tőlük, de próbálom megérteni, hogy miért. A múltkor a temetőben voltam fényképezni, és amikor kijöttem, szinte vakított a nap, odabent valahogy sötétebb volt. (megjegyzem, hogy Alföld, nagy placc az egész temető, fa is alig van, és nem volt fölhős az ég.)

A szellemektől nem félek, mert nekem a szellem és a kísértet nem ugyanaz. szellek laknak a fákban és a kövekben, a folyókban vagy az avarban.

2010. nov. 6. 18:46
 34/43 anonim ***** válasza:
Csak az a helyzet hogy annyiszor történnek megmagyarázhatatlan dolgok h nem akarok de mégis hiszek bennük
2010. nov. 6. 23:57
 35/43 anonim ***** válasza:

"Be tudod bizonyítani, hogy nincsenek?"

Bocs, de ezt pont fordítva kéne. Be tudod bizonyítani, hogy vannak?

2010. nov. 7. 10:57
 36/43 anonim ***** válasza:
És te azt, hogy nincsenek?
2010. nov. 7. 11:14
 37/43 anonim ***** válasza:

Végül is mindkettőben van valami. Bár szerintem előbb azt kéne bebizonyítani, hogy léteznek szellemek!

Én úgy vagyok velük, hogy néha hiszek néha nem. De ha valami hangot hallok akkor már rögtön arra gondolok, hogy léteznek.

Szerintem felesleges ezen vitatkozni, hogy léteznek e vagy nem. Van aki hisz benne van aki nem..

2010. nov. 7. 13:18
 38/43 anonim ***** válasza:

"És te azt, hogy nincsenek?"

Már kipróbáltam mindenféle hunbugot, amit egyesek leírtak és történetesen nem történt semmi.

2010. nov. 7. 15:35
 39/43 anonim ***** válasza:
ÉN 15 vok fiu nem tlm mit hidjek de ha kiakar csinálni egy szellem akk harcolnák ugyanúgy megdöglök de legalább méltóságall
2011. ápr. 19. 14:25
 40/43 anonim ***** válasza:
A szellem nem nyír ki úgy senkit sem mint egy filmben sőt szerintem csak megkeserítheti az életed de ha nincsenek akkor nemtudják megkeseríteni am én sem tudom hogy mit higyjek :/
2011. ápr. 20. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!