Én félek a szellemektől! Ti hogy vagytok ezzel?
"nem léteznek kísértetek"
Be tudod bizonyítani, hogy nincsenek? Bár azt nem tudom, mi okból kell félni a kísértetektől? ez biztos amolyan ősi dolog lehet, mert én is félek tőlük, de próbálom megérteni, hogy miért. A múltkor a temetőben voltam fényképezni, és amikor kijöttem, szinte vakított a nap, odabent valahogy sötétebb volt. (megjegyzem, hogy Alföld, nagy placc az egész temető, fa is alig van, és nem volt fölhős az ég.)
A szellemektől nem félek, mert nekem a szellem és a kísértet nem ugyanaz. szellek laknak a fákban és a kövekben, a folyókban vagy az avarban.
"Be tudod bizonyítani, hogy nincsenek?"
Bocs, de ezt pont fordítva kéne. Be tudod bizonyítani, hogy vannak?
Végül is mindkettőben van valami. Bár szerintem előbb azt kéne bebizonyítani, hogy léteznek szellemek!
Én úgy vagyok velük, hogy néha hiszek néha nem. De ha valami hangot hallok akkor már rögtön arra gondolok, hogy léteznek.
Szerintem felesleges ezen vitatkozni, hogy léteznek e vagy nem. Van aki hisz benne van aki nem..
"És te azt, hogy nincsenek?"
Már kipróbáltam mindenféle hunbugot, amit egyesek leírtak és történetesen nem történt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!