Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Én félek a szellemektől! Ti...

Én félek a szellemektől! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 19:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
22%

12:32 igazad van

nem akarnak bántani..én már találkoztam velük nem1× és láttam amit láttam..fogékony vagyok ilyen dolgokra de még soha nem bántottak..

2010. okt. 9. 18:01
 12/43 anonim ***** válasza:
0%

"fogékony vagyok ilyen dolgokra de még soha nem bántottak.."

Nehezen tudnak, ha nem léteznek.

2010. okt. 9. 20:14
 13/43 anonim válasza:

Nekem is ugyanez... (13/L)

Én is nagyon félek és mindenféle hangokat meg mindent beképzelek, és mindig egyfolytában hátrafele nézegetek, hogy nincs-e ott senki... Deh próbálj meg nem arra gondolni, hanem ha egyedül vagy otthon akk kapcsold be a tévét, a zenét stb. Nálunk ha egyedül vagyik mindig ég az összes villany, a tv meg a gép is be van kapcsolva stb.

2010. okt. 10. 12:21
 14/43 anonim ***** válasza:
22%

én ugy 50-50 százalékban hiszek ebben ,én is néha félek toluk de tuti a filmek miatt van és sztem meg ez olyasmi ,mint a hit, vagy a vallás ...vannak akik hisznek és azok számára létezik, így fordítva is igaz.

Amugy egy csomó válaszban írjátok a tükröket,... mért nem szabad beléjük nézni :O még ezt nem hallottam.

2010. okt. 10. 18:05
 15/43 anonim ***** válasza:
49%

Én valahol azt olvastam, hogy egy valaki belenézett éjfélkor és látott valami félelmeteset. Az a valaki talán itt kérdezte meg, hogy az mi volt az és valaki mondta neki, hogy ha éjfélkor belenézünk a tükörbe meglátjuk az őrangyalunkat.

Bár ez nem szellem volt és ettől is beijednék. De én néztem tükörbe éjfélkor és nem láttam semmit. De lekopogom..

A tükrösről még annyit, hogy írják sokan, hogy ezek átjárók a szellemeknek. Ezért tehát pl gyertyát nem ajánlatos közvetlen a tükör előtt gyújtani.

2010. okt. 10. 19:15
 16/43 anonim ***** válasza:
Bár ez nem szellem volt, de én ettől is beijednék.*
2010. okt. 10. 19:16
 17/43 anonim ***** válasza:

Tükörben nem fogsz látni semmit, hacsak nincs nyitott átjáró. Általában a kapunyitáshoz kell a gyertya, DE rituálé is, nélküle nem nyílik meg :)

Az ékkeli tükrös élményekről: vagy a saját képetek, vagy az árnyékotok fog mozdulni benne, mert nem hiszem, hogy bárkinek is lenne nyitott átjáró az otthonában.. azt már felfedeztétek volna.

2010. okt. 11. 11:43
 18/43 anonim ***** válasza:

Utolsó..

Hát köszi, remélhetőleg most már nem fogok parázni este a tükröktől. :)

2010. okt. 11. 17:56
 19/43 anonim ***** válasza:

Ha egy kicsit enyhül a félelmed, akkor már megérte írnom, még ha a billentyűzetem meg is viccel... :)

Nagyon érdekes, milyen sokan félnek a tükröktől, és célul tűztem ki, hogy ezt egy kicsit enyhítsem.. talán a tükrök után sorra kerülhetne az általában nőket érintő madárfóbia :D

2010. okt. 11. 21:58
 20/43 anonim ***** válasza:
Hogy mi? Madárfóbia? Ez azt jelenti, hogy..?
2010. okt. 11. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!