Én félek a szellemektől! Ti hogy vagytok ezzel?
12:32 igazad van
nem akarnak bántani..én már találkoztam velük nem1× és láttam amit láttam..fogékony vagyok ilyen dolgokra de még soha nem bántottak..
"fogékony vagyok ilyen dolgokra de még soha nem bántottak.."
Nehezen tudnak, ha nem léteznek.
Nekem is ugyanez... (13/L)
Én is nagyon félek és mindenféle hangokat meg mindent beképzelek, és mindig egyfolytában hátrafele nézegetek, hogy nincs-e ott senki... Deh próbálj meg nem arra gondolni, hanem ha egyedül vagy otthon akk kapcsold be a tévét, a zenét stb. Nálunk ha egyedül vagyik mindig ég az összes villany, a tv meg a gép is be van kapcsolva stb.
én ugy 50-50 százalékban hiszek ebben ,én is néha félek toluk de tuti a filmek miatt van és sztem meg ez olyasmi ,mint a hit, vagy a vallás ...vannak akik hisznek és azok számára létezik, így fordítva is igaz.
Amugy egy csomó válaszban írjátok a tükröket,... mért nem szabad beléjük nézni :O még ezt nem hallottam.
Én valahol azt olvastam, hogy egy valaki belenézett éjfélkor és látott valami félelmeteset. Az a valaki talán itt kérdezte meg, hogy az mi volt az és valaki mondta neki, hogy ha éjfélkor belenézünk a tükörbe meglátjuk az őrangyalunkat.
Bár ez nem szellem volt és ettől is beijednék. De én néztem tükörbe éjfélkor és nem láttam semmit. De lekopogom..
A tükrösről még annyit, hogy írják sokan, hogy ezek átjárók a szellemeknek. Ezért tehát pl gyertyát nem ajánlatos közvetlen a tükör előtt gyújtani.
Tükörben nem fogsz látni semmit, hacsak nincs nyitott átjáró. Általában a kapunyitáshoz kell a gyertya, DE rituálé is, nélküle nem nyílik meg :)
Az ékkeli tükrös élményekről: vagy a saját képetek, vagy az árnyékotok fog mozdulni benne, mert nem hiszem, hogy bárkinek is lenne nyitott átjáró az otthonában.. azt már felfedeztétek volna.
Utolsó..
Hát köszi, remélhetőleg most már nem fogok parázni este a tükröktől. :)
Ha egy kicsit enyhül a félelmed, akkor már megérte írnom, még ha a billentyűzetem meg is viccel... :)
Nagyon érdekes, milyen sokan félnek a tükröktől, és célul tűztem ki, hogy ezt egy kicsit enyhítsem.. talán a tükrök után sorra kerülhetne az általában nőket érintő madárfóbia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!