Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Én félek a szellemektől! Ti...

Én félek a szellemektől! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 19:54
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
49%
Vlamelykötök írta, h látott vmi félelmeteset éjfélkor a tükörben ,és az a örangyala vlt ....az örangyalok nem szépek és emberszerüek.... ? mért vlt félelmetes ?
2010. okt. 12. 22:42
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
én az élőktől félek nem a halottaktól.hidd el, az élőktől sokkal jobban lehet félni... sőt...
2010. okt. 13. 16:37
 23/43 anonim ***** válasza:
77%

Én írtam az őrangyalosat.

Hát elvileg tényleg azok. Nem tudom. Az a csaj valami sötét elmosódott valamit látott. Legalábbis azt írta. De ki tudja. Lehet, hogy fake kérdés.

2010. okt. 13. 16:58
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
a madárfóbia azt jelenti, hogy sok, nagyon sok nő fél a tollas jószágoktól :)
2010. okt. 13. 22:19
 25/43 anonim ***** válasza:

A félelem a tükröktől onnan ered, hogy sok nép mítoszvilágában a tükör átjáró a szellemek világába. Nálunk is szokás, Magyarországon, hogy ha halott van a háznál, a tükröket mind letakarják a virrasztás idejére, ezzel akadályozva meg, hogy a kísértetek az élőket zaklassák. Persze a képmásunktól, a tükörben látott fordított világtól való félelem még ennél is ősibb. A régi népek, egészen az őskortól kezdve, tabuként kezelték az ember ábrázolását, csak kivételes alkalmakkor, szertartásoknál alkalmazták, hisz úgy hitték, ezzel feltárják magukat a szellemek előtt, így elérhetik őket. Az őserdők mélyén élő, elszigetelt népcsoportok még manapság is rémülten menekülnének, ha egy tükröt tennénk eléjük, vagy egy fényképet, attól rettegnének, hogy elraboltuk a lelküket.

Visszatérve az eredeti kérdéshez:

A legtöbb különös zajt, látomásokat, kísértetjárást maga a félelem hozza létre. Az emberi elme határtalan, olyan energiák vannak bennünk, amit még nem ismerünk, és nem is fogunk sosem. Ha rettegünk valamitől, képesek vagyunk befolyásolni a környezetünket. Amennyiben több ember tartózkodik együtt ilyen helyzetben, egymás félelmét generálják, ekkor történnek csak igazán különös dolgok!

Hiszem valamilyen szinten, hogy léteznek emberi energiák, akik ebben a világban maradtak, de az esetek többségében mi magunk idézzük elő a furcsa jelenségeket.

2010. okt. 15. 10:20
 26/43 anonim ***** válasza:
49%
Én annyit halottam zajongást a házba a szellemünktől h már nem is figyelek rá sőt nem is zavar. Ez az én házam miért féljek? És am már láttam is a szellemet
2010. okt. 20. 19:35
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez temészetes, szerintem költözz hangos városi lakásba és keress hálócimborát! Akk tuti nemfogsz félni:)
2010. okt. 25. 05:25
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

1. a tükrök nem félelmetesek, mivel a tükör nem más mint egy darabka üveg, amelyről visszatükröződik az elétett tárgy vagy akármi.tehát a tükör az olyan mint az ablak...

2. megértem a szellemektől való félelmeidet, mert az emberi agy nem képes felfogni mi történik a halál után, ezért hisznek a szellemekben, de ha léteznek is-ami SZERINTEM nem igaz-akkor sem tudnak látható alakot felvenni. Hogy tudnának? a molekuláik 1x csak láthatóak lesznek vagy mi?

3.Ne félj! Csak beképzeled magadnak a szellemesdit. Amitől az ember fél arról meg van győződve hogy létezik is az pedig nem minden esetben van ezy így, tehát nem vlszínű vannak szellemek bárki házában is a világon.(és ha láttál szellemeket, akkor halucinálsz!)

Ennyi. Aki meg nem hiszi, járjon utána :-)

2010. nov. 5. 19:08
 29/43 anonim ***** válasza:

Ha félsz tőlük, minek nézel ilyen filmeket?

Mazochista vagy hülye lehetsz...

2010. nov. 5. 19:58
 30/43 anonim ***** válasza:
Én már leszoktam a horror filmekről meg az ilyen szellemes videókról. Nem tesz jót. :S
2010. nov. 5. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!