Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan szabaduljak meg a...

Hogyan szabaduljak meg a szellemektől?

Figyelt kérdés
Gyermekkorom óta látok szellemeket, vagy legalábbis annak tűnő lényeket. Nagyon zavarnak, kicsit félek is tőlük, de néha, amikor megkérem őket, hogy menjenek el, elmennek. Volt egyszer olyan is, hogy az egyik beszélt hozzám. Hogyan lehetne tőlük megszabadulni?
2011. máj. 31. 17:29
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
25%
tuti h nem látod. teszed itt az okos embert. mintha spirituális képessged lenne. És ha igaz akkor az áldás. de te zért irtad ki h sokan válaszoljanak rá.
2011. máj. 31. 17:36
 2/40 anonim ***** válasza:
Pszichoterápia és orvosság.
2011. máj. 31. 17:37
 3/40 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Gondoltam, hogy a hasonló "jóindulat" (Vagy irigység? Nem lennétek azok, ha a helyemben lennétek..) egyből rákap majd egy olyan kérdésre, ami nem NEKTEK lett szánva, hanem azoknak, akik érdemben tudnak hozzászólni. Nem foglalkozom egyébként sem ezotériával, sem horoszkóppal, sőt, még nagyon különlegesnek sem érzem magam. Engem ez a dolog inkább zavar, mint különlegessé tesz. Az ilyen véleményeket meg tartsátok meg magatoknak. Sajnálatra méltók vagytok. A másiknak nem kezet adtok, hanem belerúgtok. Szép példányai vagytok az emberiségnek.
2011. máj. 31. 17:42
 4/40 17. ***** válasza:
100%
Énis csak azt tudom tanácsolni amit jómagad is írtál! meg kell kérni hogy menjenek el a lehető leghatározotabban!(nem irigyellek)
2011. máj. 31. 17:43
 5/40 anonim ***** válasza:

úgy gondolom, hogy nem akarsz megszabadulni tőlük..

bár azt mondod, hogy nem tartod különlegesnek, tudat alatt igen, sőt ragaszkodsz is hozzájuk, kevesbbnek éreznéd magad nélkülük. A tudatalattinak nagy az ereje.

Tulajdonképpen meditatív gyakorlatok vannak arra, hogy ismerjük meg, a nem tudatos tarotmányt.. Meglepő dolgokra lehet így ráébredni.

2011. máj. 31. 17:57
 6/40 anonim ***** válasza:
*tartományt - a tudat nem tudatos, nem racionális részét
2011. máj. 31. 17:59
 7/40 anonim ***** válasza:
Amennyiben ez igaz, és tényleg szinte napi rendszerességgel látsz szellemeket, akkor tényleg lehet valami képességed. Viszont ez azt is jelenti, hogy nem lehet megszabadulni tőle. :( De te hol látod a szellemeket? Csak otthon, vagy mindenütt?
2011. máj. 31. 17:59
 8/40 A kérdező kommentje:
Nem csak otthon, máshol is... de nem folyamatosan látom őket! Egyébként ez a meditatív dolog érdekelne. Azért, mert nem hiszem, hogy gyerekkoromban beképzeltem volna őket és még a mai napig is?! Nem hiszem... Egyébként gyakran álmodom halottakkal, akik beszélnek hozzám álmomban. (Életben láttam/ismertem őket.) Egyébként nem gondolok sokat (vagy egyáltalán) rájuk, tehát szerintem az sem lehet, hogy annyit gondolnék rájuk, hogy éjjel álmomban azért jelennének meg... Elég racionális ember vagyok, azért nem is értem az egészet. Ha tudnám, mit kéne ezzel kezdeni, nem ide írnék, hanem bújnám a "szakkönyveket"...
2011. máj. 31. 18:05
 9/40 anonim ***** válasza:
Szerintem hallgasd meg őket. lehet h segítséget szeretnének tőled kérni.
2011. máj. 31. 18:25
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
médiumi képességeid vannak, nincs ezzel semmi különösebb probléma és látó, halló médium vagy.érzékenységből adódik.arra kell vigyáznod, hogy a negatív érzéseket kerüld(nem sorolom, tudod te ezt nélkülem is)és mindig megértéssel, szeretettel légy minden iránt, legyen az bármelyik világon.nagy kegy ez és különleges védelemmel jár és ebben egy percig se kételkedj.segítséget várnak és te megadhatod . javasold nekik, hogy keressék a fényt és ne féljenek tőle.és te se félj.soha. semmitől. tiszta vagy, azért tudnak kapcsolatba lépni veled.ölellek sokszor és szeretettel.
2011. máj. 31. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!