Hogyan szabaduljak meg a szellemektől?
Heló!
Sok embert ismerek, aki lát szellemeket vagy egyéb entitásokat, furcsa lényeket. Bár akik ilyesmit nem látnak nyilván elég hitetlenek ezzel kapcsolatban, de ez egy valós jelenség és nem minden ember hallucinál, hanem tényleg létezik egy olyan világ, amibe pár ember képes bepillantást kapni. Ha nem akarod őket látni, akkor próbálj meg kapcsolatba lépni szerintem az őrangyaloddal vagy a szellemi vezetőddel vagy az arkangyalokkal. De nem biztos, hogy elveszik tőled ezt a képességet, hiszen a földi fizikai próbákat se szokták elvenni. De azért megpróbálhatod, hátha segítenek neked. Mindenesetre én a helyedben biztos, hogy elbeszélgetnék a szellemekkel. Megkérdezném mit akarnak, mit csinálnak, mitől félnek... Minél többet megtudsz róluk, annál inkább érted őket.
Magdianyu 1. válasza: "mond nekik, hogy menjenek a fénybe"
Ez nem a szellemekkel suttogó c. sorozat
Lehet, hogy tényleg csak beképzeled magadnak, és tudat alatt szükséged van rájuk, mert többnek érzed magad evvel a médiumkodással
Ha igaz, akkor ez egy képesség, bár nem nagyon hiszek ebben, az már ízlés kérdése, hogy áldás vagy átok.
Üdv!
Miért szeretnél tőlük megszabadulni? Fenyegetőek? Bántani akarnak? Lehet segítséget kérnek.
Hello!
Tudom kicsit bolondnak tűnhetek így elösszörre de amint lehet írj nekem e-mailt hogy beszélhessünk ugyanis nem véletlenül találtam rá a kérdésedre google-en :)
ha lehet írj turulmagyarturul@gmail.com
de csak akkor ha tényleg látod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!