Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan szabaduljak meg a...

Hogyan szabaduljak meg a szellemektől?

Figyelt kérdés
Gyermekkorom óta látok szellemeket, vagy legalábbis annak tűnő lényeket. Nagyon zavarnak, kicsit félek is tőlük, de néha, amikor megkérem őket, hogy menjenek el, elmennek. Volt egyszer olyan is, hogy az egyik beszélt hozzám. Hogyan lehetne tőlük megszabadulni?
2011. máj. 31. 17:29
1 2 3 4
 31/40 Nesi81 ***** válasza:
Az én véleményem szerint ez a képességed egy ajándék. Nem véletlenül kaptad meg a képességed. Egyébként hiába akarod kizárni , előbb-utóbb szembe kell nézned vele. Keress egy szakembert aki segít megtanulni.
2011. jún. 2. 12:37
 32/40 anonim ***** válasza:
41%
vagy egy másik szakembert, aki segít helyrehozni az elméd:D
2011. jún. 2. 12:42
 33/40 SpiderWeb ***** válasza:

Heló!

Sok embert ismerek, aki lát szellemeket vagy egyéb entitásokat, furcsa lényeket. Bár akik ilyesmit nem látnak nyilván elég hitetlenek ezzel kapcsolatban, de ez egy valós jelenség és nem minden ember hallucinál, hanem tényleg létezik egy olyan világ, amibe pár ember képes bepillantást kapni. Ha nem akarod őket látni, akkor próbálj meg kapcsolatba lépni szerintem az őrangyaloddal vagy a szellemi vezetőddel vagy az arkangyalokkal. De nem biztos, hogy elveszik tőled ezt a képességet, hiszen a földi fizikai próbákat se szokták elvenni. De azért megpróbálhatod, hátha segítenek neked. Mindenesetre én a helyedben biztos, hogy elbeszélgetnék a szellemekkel. Megkérdezném mit akarnak, mit csinálnak, mitől félnek... Minél többet megtudsz róluk, annál inkább érted őket.

2011. jún. 4. 10:42
 34/40 anonim ***** válasza:

Magdianyu 1. válasza: "mond nekik, hogy menjenek a fénybe"

Ez nem a szellemekkel suttogó c. sorozat

Lehet, hogy tényleg csak beképzeled magadnak, és tudat alatt szükséged van rájuk, mert többnek érzed magad evvel a médiumkodással

Ha igaz, akkor ez egy képesség, bár nem nagyon hiszek ebben, az már ízlés kérdése, hogy áldás vagy átok.

2011. jún. 4. 14:54
 35/40 anonim ***** válasza:
szellemekkel suttogó :D
2011. jún. 5. 14:03
 36/40 X111 válasza:

Üdv!

Miért szeretnél tőlük megszabadulni? Fenyegetőek? Bántani akarnak? Lehet segítséget kérnek.

2011. jún. 13. 14:16
 37/40 anonim válasza:

Hello!

Tudom kicsit bolondnak tűnhetek így elösszörre de amint lehet írj nekem e-mailt hogy beszélhessünk ugyanis nem véletlenül találtam rá a kérdésedre google-en :)

ha lehet írj turulmagyarturul@gmail.com

de csak akkor ha tényleg látod!!

2013. nov. 4. 18:10
 38/40 anonim válasza:
Amig nem találkoztam furcsa dolgokkal nem hittem benne.de ami 2005 ota tortenik velem,az abnormalis v paranormalis. De az a baj,h vmiért a 16 eves lanyomat vette celba.:(
2014. febr. 2. 21:50
 39/40 anonim ***** válasza:
Állj le a drogokról , nem egészséges . Viccen kívül pedig biztos , médium vagy , akitől segítséget kérnek . Hallgasd meg és segíts nekik :)
2014. jún. 10. 18:44
 40/40 DavidK14 válasza:
Hogy osszinte legyek en is szoktam latni ijesmit neha tisztaban neha csak feher fenykent, mostanaban kedzem hallani is oket de nem zavarnak. Nem erzem magam olyan egyedul ha ott vanak :) nem sok ember kepes erre ... Ne erezd ugy hogy ez rossz ... Engem is megijesztetej az elejen es feltem toluk de mar nem... Ez egy kepeseg... Orulok annak hogy nem csak en vagyok ilyen a vilagon es szerintem neked is orulnod kenne :)
2015. júl. 6. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!