A reinkarnáció csak a földön érvényes vagy az egész univerzumban?
"Sceptic, de zsigerből kiröhögsz mindent, soha egy percre el nem gondolkodsz semmin, ..."
Ebben nincs igazad. Ezt csak olyan állítja, aki soha egy percre sem gondolkodik el azon, amiket válasz gyanánt írok.
"... szóval a Te véleményed nem mérvadó számomra- bár másoké sem igazán erről az oldalról. :)"
Ha senki véleménye, hozzászólása nem mérvadó számodra, akkor nem biztos, hogy nem a Te készülékedben van a hiba. Ezen nem gondolkodtál még el? Lehet, hogy ideje lenne ;)
Még egy dolog:
"17: Aki tud ezekről, nem annyira hülye, hogy fel is fedje őket."
Akkor Te miért is teszed? :) Eléggé magad ellen beszélsz...
Itt van egy dokufilm a reinakrnációról, ez igazolja, hogy létezik a dolog: http://www.youtube.com/watch?v=MoVo-YdmBbQ
nézzétek meg!
mivel nincs (értelmetlen is lenne) reinkarnáció, ezért sehol az "univerzumban" nincs.
Ha az ember az életében nem rendelkezik azzal a képességgel, h "megjavuljon" akárhányszor is születhet, mindannyiszor nélkülözni fogja eme képességet !!!!
Dicsőség Jézusnak, hogy drága vére megtisztít minket !
a keleti tanok a sátán sugalmazására jöttek létre, h félrevezessék (a pokolba) az embert
és mi van ha egy bogárként születsz újjá, és amikor épp megszülettél a mezőn, kezdesz tanulni, majd átakarsz repülni egy úton, és ott jövök én, és a szélvédőn végzed, 100as tempónál, majd egy jó adag ablakmosóval leöblítve az ablakot, megyek tovább, te meg várod a következő megtestesülést...:)
ez megfordult a buksidban:)?
Sceptic: én csak olyanokat írok ide, amikkel kapcsolatban tudom, hogy igazam van. Mivel tapasztaltam. A másik pedig, hogy nem beszélek magam ellen, nem fedtem fel semmi olyat, amit bárki ne tudhatna meg. A részleteket megtartom magamnak. Hülyének nézel, pedig sokkal többet láttam, tapasztaltam, mint te valaha is, csak épp nem biztos, hogy beszélek róla. Ámbár manapság úgy érzem, hogy kellene, késztetést érzek rá, csak nem merek, mert a hozzád hasonló (ilyen szempontból) tudatlanok rögtön lehülyéznek és azzal vádolnak, hogy tudatmódosítókkal élek, ez pedig nem éri meg a fáradságot, mert elveszi az egésznek a komolyságát, így azokhoz sem nagyon jut el az információ, akik amúgy kíváncsiak lennének rá.
Értékelem a humorodat, a fizikai dolgokhoz kapcsolódó intelligenciádat, de egyszer majd neked is be kell látnod, hogy a világ nem annyi, amennyit az öt érzékszerveddel értékelsz. Természetesen vannak itt is dögivel hülye, értelmetlen és válaszra sem méltó kérdések, de csak azokhoz írok, amiknek tényleg van valóságalapja.
Utolsó: ha ember voltál, bogárként nem születhetsz újra le. Sőt, a magam részéről kételkedek abban, hogy bizonyos egyszerűbb állatok és növények lélekkel rendelkeznek (ugyanakkor nem biztos, hogy nekem van igazam). Minden létforma azért jön létre, mert abban az alakban tudja legjobban elsajátítani azokat a leckéket, amelyeket felvállalt, legyen az a fizikai forma egy újszülött (pár naposan elhalálozó) csecsemő, vagy egy beteg ember, vagy akár egy akármilyen üzletember, politikus, természetjáró, mágus, jós, stb. Mindennek célja van, csak ezt a célt az agyaddal talán sosem tudhatod meg, nem érhetsz fel addig, hogy megértsd és átlásd az összes eseményt és céljait. Sceptic pl. valószínűleg idővel olyan eseményekkel fog szembesülni, amik elgondolkodtatják a lélek mint olyan létezésén, talán máson is. Persze ez sem biztos, csak majdnem. :)
előzőnek:
nem biztos h jó forrásból "táplálkozol"
Apropó!
Ha egysejtűnek is van lelke, akkor az ember minden egyes sejtjének is?
Továbbá a sokat felhozott regressziós hipnózis során volt már olyan, hogy valaki beszámolt a moszatlét szürke (barna?) mindennapjairól? Vagy netán, hogy 260 évig állt a Mátrában mint tölgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!