Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A reinkarnáció csak a földön...

A reinkarnáció csak a földön érvényes vagy az egész univerzumban?

Figyelt kérdés
Tehát, ha a földön meghalok, akkor reinkarnálódhatok akár ufoként egy másik bolygón? vagy csak földi élőlényként reinkarnálódhatok?

2013. nov. 23. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:

" hisz az is élet, az is egy lélek,"

Ezzel aztán igen sok ezós vitatkozna ám! :) Sokuk szerint ugyanis pont az különbözteti meg az embert a többi élőlénytől, hogy az embernek van lelke, míg más élőlényeknek nincs.

2013. nov. 23. 22:55
 12/77 A kérdező kommentje:

Szerintem minden élőlénynek van lelke!

Ha nincs, akkor az állatokra, növényekre, gombákra talán más természetfeletti szabályok vonatkoznak? Miért? MIkor mind egy térben élünk velük!

2013. nov. 23. 23:01
 13/77 anonim ***** válasza:
44%
Én eleve nem hiszek a lélek, mint önálló dolog létezésében, szóval ne engem kérdezz erről a dologról. Hanem azokat az ezósokat, akik szerint csak az ember rendelkezik lélek nevű "kiegészítővel", míg a többi élőlény nem.
2013. nov. 23. 23:04
 14/77 anonim ***** válasza:
48%
Te a Marson leszel egy leguán alakú kődarab.
2013. nov. 24. 01:42
 15/77 Laylah ***** válasza:
100%
Kérdező, a rövid és tömör válasz: igen. És vannak ismerőseim, akik emlékeznek más bolygókon töltött életükre. Nekem csak ezen a Földön volt tapasztalatom javarészt.
2013. nov. 24. 02:41
 16/77 anonim ***** válasza:
41%

Ja, nekem meg vannak ismerőseim, akik istenek is voltak már. Konkrétan tudom az egyikről, hogy Héra volt egyik korábbi életében, egy másik pedig Ré Napisten személyesen. Sőt, ő kétszer is volt Ré, ráadásul zsinórban. Egy harmadik pedig lumbulábi volt 17x egymás után, csak aztán valamit elqrtak odafent, és így 18-adjára ember lett belőle. Jövőre krixkraxi lesz, ezt az mondta neki, aki Ré volt korábban. Szóval ez egy megmásíthatatlan, egyetemes érvényű igazság, vitának vagy kételkedésnek szemernyi helye sincs.

Te komolyan elhiszed ezt a sok sületlenséget, vagy valaki segít benne? :)

2013. nov. 24. 08:01
 17/77 anonim ***** válasza:

A következő is érdekes ám: Sokan úgy vélik, emlékeznek előző életeikre. Pl. a feleségem is utánajárt - csak játékból valami számítógépes marhasággal, hiszen nem hisz benne - eszerint valami ókori papnő volt 3 ezer évvel ezelőtt. Más hős lovag volt mondjuk Arthur király udvarában. Vagy gazdag nemes ember a középkori Itáliában, gazdag maharadzsa fia, lánya Indiában és hasonlók. Senki nem jön azzal, hogy pl. pária voltam Delhiben, zsidó Galíciában, aki gázkamrában végezte, frontkatona Verdunnél vagy hasonlók.

Mindenki valami jelentős - de nem igazán híres! - személyiség volt, mert senki nem jelentkezik, hogy pl. én voltam Napóleon, Churchill, vagy Hitler. Ilyet még senki nem mondott.

Ha valaki valóban mondjuk földönkívüli lett volna, és erre emlékezne, biztos tudna mondani nagyon figyelemre méltó és perdöntő információkat arról a másik fajról, ad absurdum meg is lehetne találni őket eme információk segítségével. De erre is csak várhatunk...

2013. nov. 24. 08:14
 18/77 A kérdező kommentje:
szkeptik én nem hiszem el a hülyeségedet! amit írtál az egy nagy baromság!
2013. nov. 24. 08:14
 19/77 anonim ***** válasza:
52%
Én sem. :) De semmivel sem nagyobb marhaság annál, mint amit Laylah írt.
2013. nov. 24. 08:20
 20/77 Laylah ***** válasza:
88%

17: Aki tud ezekről, nem annyira hülye, hogy fel is fedje őket.

Sceptic, de zsigerből kiröhögsz mindent, soha egy percre el nem gondolkodsz semmin, szóval a Te véleményed nem mérvadó számomra- bár másoké sem igazán erről az oldalról. :)

2013. nov. 24. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!