Furcsán fog hangzani, de van értelme imádkozni olyanért aki már régen meghalt? Hisz hogyha azt nézzük, hogy van reinkarnáció, akkor akkor már az is valószínű, hogy elkezdett egy másik életet.
Figyelt kérdés
Kérem csak azon írjanak ide, akik hisznek a reinkarnációban.2013. nov. 3. 15:12
1/17 _Jessy_ válasza:
Nincs, mivel Isten léte kizárja a reinkarnációt.
2/17 anonim válasza:
Még jó, hogy egyik sem bizonyított dolog.
3/17 A kérdező kommentje:
Hiszek Istenben és a lélekvándorlásban is. És ezzel nem csak én vagyok így.
2013. nov. 3. 15:58
4/17 anonim válasza:
Én a népvándorlásban hiszek, nem a lélekvándorlásba.
6/17 anonim válasza:
Imádkozz érte nyugodtan. Baj nem lehet belőle, te pedig valószínűleg nyugodtabb leszel utána.
7/17 openyoureye válasza:
Én is hiszek a reinkarnációban és Istenben is, a kettő nem zárja ki egymást. A kérdés pedig jó. Nagyon jó...
Biztos van valami értelme, hisz attól, hogy egy új életet kezdett még ugyan az az egyén maradt, szóval egy kis bátorítás, segítség senkinek sem árt. :)
8/17 anonim válasza:
Hiszek Istenben és a lélekvándorlásban is. És ezzel nem csak én vagyok így.
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Isten kegyelmes, és ezért újra, és újra leszületünk, hogy még tökéletesebb emberré válhassunk. Előző életünk következménye, hogy hova születünk, mik azok a biztos pontok az életben amelyet meg kell élnünk.
9/17 anonim válasza:
Mivel hitről van szó, nagyjából felesleges érvelni az egyik vagy a másik válasz mellett. Ha a te hited szerint van értelme, akkor imádkozz, ha nincs, akkor ne.
10/17 A kérdező kommentje:
Persze, de azért más véleményére nyilván lehetek kíváncsi. Nem arról van szó, hogy mások szerint tegyem e vagy sem, csak érdekel hogy ki hogy gondolkozik róla, aki hisz ebben a kettőben.
2013. nov. 4. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!