Furcsán fog hangzani, de van értelme imádkozni olyanért aki már régen meghalt? Hisz hogyha azt nézzük, hogy van reinkarnáció, akkor akkor már az is valószínű, hogy elkezdett egy másik életet.
Minden ember annyira egyedi! Csodálatos, hogy élhetünk! A körülmények a legtöbb ember számára nem jók a világban, de ez nem jelenti azt, hogy ez így is marad. Gyökeres változás előtt van a világunk.
Nincs semmi ami túléli a testünk halálát valamiféle misztikus módon, hisz az összes emlékünk és "mindenünk" (érzések, vágyak, tervek stb.) egyetlen szervünkben van, az agyunkban: az agyunkban levő információk nem élik túl testünk halát. A halál az élet ellentéte.
Amikor nem éltünk akkor sem voltunk sehol, hisz azóta létezünk, hogy megfogantunk. A DNS-ünkben van az infó milyenek a fizikai adottságaink, azt pedig mindannyian magunk dönthetjük el, hogy milyenek leszünk belül: a személyiségünk, a vágyaink szabad akaratunkból olyanok, amilyenekké akarjuk hogy váljunk.
Mivel az ember nem akarja elfogadni az örök elmúlás gondolatát, ezért talált ki mindenféle hamis mesét: mennyország, pokol, lélekvándorlás, nirvána ...
Természetesen nem véletlen, hogy ragaszkodunk az életünkhöz, ennek komoly oka van. Pont ezért vizsgálódtam én is sokféle területen. Nagyon sok kézzel fogható bizonyítékot találtam arra vonatkozólag, hogy Isten nemsokára közbelép az emberi ügyekbe és véget vet a szenvedésnek és a gonoszságnak. Amikor megtörténik mindez, akkor válik lehetővé, hogy akár örökké is élhet majd az ember :)
>Nagyon sok kézzel fogható bizonyítékot találtam arra vonatkozólag, hogy Isten nemsokára közbelép az emberi ügyekbe és véget vet a szenvedésnek és a gonoszságnak. Amikor megtörténik mindez, akkor válik lehetővé, hogy akár örökké is élhet majd az ember :)
ELkezdesz egy korrekt választ, és ezzel fejezed be? :D
Sajnos már rányomtam a zöldre, amikor ezt a végét kezdtem olvasni.
És mik lennének azok a kézzel fogható bizonyítékok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!