Akik hisznek a reinkarnációban, azok félnek a haláltól?
köszi a válaszokat!
Első: Pontosan! Attól még, mert nincs valakinek halál közeli élménye, még félhet a haláltól, (sőt, talán főleg akkor) és próbál valami megnyugtató dolgot találni, mert nem tudja elképzelni, hogy 'csak a föld alatt rohadjon szét'. Inkább azt gondolja: mindegy, úgyis újjá születek.
Amúgy nekem is volt halál közeli élményem kicsi koromban, (félrenyeltem valami tablettát vagy mi) de arra már nem annyira emlékszem, csak valami hihetetlen nyugalomra. Én, őszintén egy kicsit még hiszek is, de a filózásomnak mindig az a vége hogy azt mondom: hülyeség! De kíváncsi vagyok, mi a hívők véleménye.
Ja, és az elsőnek még valami:
'a léleknek fejlődnie kell és az élet tulajdonképpen egy gyakorlópálya,amiben fejlődhet.'
De mit fejlődünk ha utána semmire sem emlékszünk? Na meg, volt egy kérdés egyszer, amiben azt kérdezték, a bűnözők mit tanulnak az egészből?
Persze mindenkinek joga eldönteni miben hisz, csak én ilyen értetlen fajta vagyok, aki a tengernyi kérdésre keresi a választ(általában sikertelenül). Ment a zöld kéz, köszi a további válaszokat!
Ez érdekes, én, amikor víz alatt vagyok, valahogy nem tudok nyugodt lenni, hanem rögtön fulladozok és olyan gyorsan feljövök, ahogy tudok.
Én amúgy lehetségesnek tartom a reinkarnációt és nem félek a haláltól.
Ez nem hit kérdése, csak utána kell nézni (kulcsszó: Ian Stevenson).
Személy szerint egyáltalán nem boldogít a gondolat, hogy előbb-utóbb valószínűleg újra kell születnem valahol. A szellemvilág jobb régiói sokkal kellemesebb "helyek" (vagy inkább: állapotok), mint itt bármi a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!