Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti akik hisztek a reinkarnáció...

Ti akik hisztek a reinkarnációban, minek a hatására kezdtetek el hinni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 21:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Tapasztaltuk.
2012. jún. 11. 21:18
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban, és most sem hiszek.
2012. jún. 11. 21:22
 3/20 A kérdező kommentje:
A kérdés azokhoz szól akik hisznek a reinkarnációban a kedves válaszolók vegyék ezt figyelembe.
2012. jún. 11. 21:23
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
Tapasztalat
2012. jún. 11. 22:58
 5/20 anonim ***** válasza:
Hú, ez engem is érdekel! Bocs, hogy nem tudok válaszolni. Akik azt írják, hogy tapasztalat, milyen tapasztalat?
2012. jún. 11. 23:07
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
Én azért kezdtem el benne "hinni" mert logikus, és igazságosabb mint a keresztény menny-pokol kép. Élsz 60-80 évet, előtte semmi, utána pedig örökkévaló kín, vagy boldogság, jóvátételre nincs lehetőség. A reinkarnációban a karma biztosítja a lehetőséget arra hogy kiköszörülhessük a csorbákat, és előrébb juthassunk lelkileg. Persze mivel az emberek többségénél nem tudatosak az előző életek, így a csorba kiküszöbölése helyett inkább újabb csorbák ejtése történik. ÉS ha elnézem az embereket, és magamat is köztük, akkor valóban ezt látom. Tehát először én logikai úton jutottam el oda, hogy ezt tartsam elfogadhatónak.
2012. jún. 12. 08:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
A tapasztalat engem is érdekelne. leírnátok, hogyan tapasztaltátok ezt meg?
2012. jún. 12. 10:57
 8/20 anonim ***** válasza:
Bennem egyszerűen csak volt és van ilyen érzés. Különös dolgok ezek...
2012. jún. 12. 15:14
 9/20 Antimod ***** válasza:
87%

Dr. Ian Stevenson gyakorlatilag bebizonyította, hogy van, már amennyire tudományos módszertannal be lehet egyáltalán az ilyesmit. Nem vagyok egyébként eldőlve a reinkarnációtól, de ha ez van, hát ez van.

Másik fontos tényező a regressziós hipnózisban feltörő emlékek, pláne az életköziek, amelyek nagyon összecsengenek (reinkarnáció, szellemi vezetők, életválasztás, stb.)

2012. jún. 13. 10:50
 10/20 anonim ***** válasza:
67%
Stveneson írt róla, bár soha nem tudta bebizonyítani. Mondjuk, sokan írnak erről, egyre színesebb fantáziával megáldott emberek.Szerintem aki hisz benne annak nem kell bizonyíték mert hinni akar benne. Ettől nyugszik meg, nem érdekli a valóság.
2012. jún. 14. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!