Aki hisz a reinkarnációban honnan tudja, hogy létezik?
Figyelt kérdés
Milyen "bizonyítékok" vannak?
Vagy milyen élményetek volt, hogy elkezdtetek hinni benne?
Én csak mostanában kezdtem ezzel a témával foglalkozni.
2011. szept. 16. 12:07
2/28 -Alucard- válasza:
Mert az van amiben hiszel és az nincs amiben nem hiszel és hogy tudod-e vagy sem hogy valóban van-e vagy sem az is abban dől el hogy először is hiszel-e benne.:)
3/28 anonim válasza:
Hülye egy megfogalmazás a kérdésnek. Ha hiszek valamiben az megegyezik a tudommal.
4/28 anonim válasza:
Én reinkarnálódtam mint tehénlepény. Elég kellemetlen volt. Szerencsére már elmúlt.
5/28 anonim válasza:
Igas mert ha nem lene akor hogy születne enyi ember? csak ugy hogy újjá születnek nem?
6/28 anonim válasza:
Edgar Cayge: Reinkarnacio c. konyvet olvasd el, eleg meggyozo. EGy fotos, aki almaban gyogyitott, es azt leis jegyzeteltek, tehat erdekes olvasmany.
7/28 A kérdező kommentje:
19:36
Köszönöm, majd elolvasom a könyvet. :)
2011. szept. 16. 19:47
8/28 anonim válasza:
Wyrm: Én úgy hiszem, hogy te egy irtózatosan ostoba, tévúton járó kis hülyegyerek vagy.
Ja, bocsánat, tudom.
-__-
9/28 anonim válasza:
különféle meditációkkal elő lehet hozni bizonyos emlékeket az előző életekből ajánlom neked Linda Howeés Juliette Looye könyvét AKASA-KRÓNIKA ebben leírja egy bizonyos meditáció folyamatát amivel beléphetsz az akasa krónikába ami az elmúlt életek feljegyzésit tárolja
10/28 anonim válasza:
Ne kapd fel a vizet azon, hogy nincs hangja a véleményednek. Teljesen természetes dolog, ha még csak egy idegeskedő kisiskolás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!