Aki hisz a reinkarnációban honnan tudja, hogy létezik?
Milyen "bizonyítékok" vannak?
Vagy milyen élményetek volt, hogy elkezdtetek hinni benne?
Én csak mostanában kezdtem ezzel a témával foglalkozni.
"Akasha" kronika? Azert azert mar megkell dolgozni, hogy betekintest nyerj, az pedig egy komoly es hosszu belso munkanak lesz az eredmenye,
nem pedig 1-2 meditacora van szukseg!
Nincs olyan meditáció sem hipnózis ami megmutatja a nemlétező ,,előző életedet". Ilyen nincs.
A hipnózisban viszont el tudod képzelni, mintha (!) előző életedben valaki más lettél volna, ezt használják a terápiás munkában a pszichiáterek. Senki nem ,,tudja" tehát, hogy ez létezne, de sokan akadnak aki szeretnének hinni benne és ez segít. Ha szeretnél hinni benne akkor nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről, mert hinni akarod(!) a vágyálmodat. Ez így működik. Sajnos ez van.
Van benne valami amit írsz uccsó. Lényegében az nem fontos, hogy a valóságban nem létezik valami, hiszen a hit segít, nem pedig az, hogy egyébként nem létezik a jelenség. Ez hasonlít a pszichoterápiához. Reinkarnáció nem létezik, de mesterek valószínűleg tudták ezt, de segíteni akartak a követőiknek valami nehézség feloldásában, így adtak nekik egy hitet. Ügyes!
Az összes nemlétező jelenség követőit sem lehet meggyőzni, hiszen ők hinni akarnak valamiben, így ha a saját szemükkel látnák bizonyítva , hogy kamuban hisznek akkor sem tántoríthatók el:-))A vágyálmokat nehezebb kitörölni mint a kényelmetlen valóságot az emberek fejéből:-) Így működik a meggyőzés pszichológiája, ezen alapul a reklám a marketing, a munkapszichológia és a terápia is:-))
Mindenki reinkarnálodik. Sokan nem hisznek még ezekben a dolgokban,de egyre többen.Hogy honét tudom?
Onét mert egész fiatal koromban elkezdtem dolgokat tapasztalni,látni és érezni, amikröl elöször nem tudtam mi az,mert nem volt tudomásom ezekröl a dolgokrol.Most már sokat láttam és érzek is dolgokat.Olvasok is sokat a témával kapcsolatban mert kiváncsi vagyok a miértekre amik velem történek.
Ajanlott könyv amit ha elolvasol sok mindent meg értesz az a ciprusi Mágus kyriacos c. Markides a szerzöje.
Egy görög tisztánláto rendkivüli képeségekel rendelkezö gyogyito.
Ö meséli el azt a világott amibe ö bele látt nagyon érdekes és itt kapsz a kérdésedre választ is,és még nagyon sok másra is.
Reinkarnáció nem létezik, de a lényeg valóban az,hogy egyeseknek használ ha hihetnek benne.
Ott a válasz hárommal előttem írta valaki.
"ami legmagasabb szerveződés"
És ismét környezeti béklyók kötik meg földhözragadt lelkedet. Mért nem képesek az emberek nagyobb távlatokban gondolkozni? Ha teszik is, mért kell mindig nekik annak a rozoga létrának a tetején dekkolni, mint a legleglegleg és "isten kiválasztottjai és a legnagyobb és uralkodom mindenekfelett muahaha"?
Mért kell a faj saját egoizmusának elvakítania a képviselőit?
Ha a "létra" tetején vannak, mért csúsznak folyamatosan lefelé, mikor semmilyen környezeti hatás nem készteti őket rá, önmagukon kívül? Gátolt, gátolt az egész ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!