Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Újjá szeretnék majd születni,...

Újjá szeretnék majd születni, de nem hiszek a reinkarnációban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 16:02
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
100%
Hogy érted azt, hogy mit tegyél??? Éld az életed! Te ne a következő életeddel foglalkozz (még ha lenne is ilyen), hanem a mostanival, mert ez biztos, hogy van!!!
2012. aug. 13. 16:18
 2/41 A kérdező kommentje:
Nem akarok meghalni. Le szeretném élni a teljes életemet, de utána még élni szeretnék valahogy.
2012. aug. 13. 16:28
 3/41 anonim ***** válasza:
90%

Ez attól függ, most hogy élsz. Légy méltó a folytatásra. Bármit teszel, önzetlenségből tedd, és ne a jutalom reményében. Ha így állsz hozzá, hogy ezt- és ezt kellene tennem, hogy emberként újjászülessek, akkor az nem fog működni.

De ha nem hiszel benne, akkor nem is értem, miből gondolod, hogy újjászületsz? Eléggé fából vaskarika ez a kérdés. :)

2012. aug. 13. 16:32
 4/41 A kérdező kommentje:
Nem hiszek abban, hogy meghalunk és újjászületünk. Inkább reménykedem benne, hogy feltaláljanak valamit, amitől tovább élünk.
2012. aug. 13. 16:33
 5/41 anonim ***** válasza:

"Inkább reménykedem benne, hogy feltaláljanak valamit, amitől tovább élünk."

Akkor viszont nem értem a kategóriát: Ezotéria > Reinkarnáció és karma

:D

2012. aug. 13. 16:34
 6/41 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hátha valaki bizonyítja nekem, hogy tényleg van reinkarnáció.
2012. aug. 13. 16:36
 7/41 anonim ***** válasza:

Semit.Ez nem ugy müködik,hogy akkarod vagy nem,ha eljön az idöd akkor ujra születsz.

[link]

Ezt már egyszer valamelyik oldalra be linkeltem,de lehet azért hogy legyen valamenyi hited jo ha te is elolvasod.

Én azért hiszem el, mert van egy olyan adotságom ,hogy látok és érzek bizonyos dolgokat ,és tudom ,hogy ha meghalunk akkor nincs vége csak a földi utunknak de a létezésünk az nem szünik meg.

2012. aug. 13. 16:36
 8/41 anonim ***** válasza:
Bizonyíték nincs. Ahogy a kérdésben is fogalmaztál, ez hit kérdése.
2012. aug. 13. 16:38
 9/41 A kérdező kommentje:
Hát igen, manapság sokaknak van szuper ereje, kb minden második embernek. De azért elolvasom.
2012. aug. 13. 16:42
 10/41 anonim ***** válasza:
42%
Nincs szuper eröm nem tartom annak. Inkább ugy gondolom valamit magamal hoztam elözö életeimböl amit továb kell fejlesztenem.
2012. aug. 13. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!