Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Újjá szeretnék majd születni,...

Újjá szeretnék majd születni, de nem hiszek a reinkarnációban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 16:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Újra le fogsz születni ide. Ez van...
2012. aug. 16. 23:11
 22/41 anonim válasza:
Fagyaszd le magad! És talán neked is szerencséd lesz mint Mel Gibsonnak, és felolvasztanak. És akkor már másodjára éled le unalmas életedet! Ilyenekkel foglalkozol ahelyett, hogy randiznál vagy egy fergetegeset sexelnél! :(
2012. aug. 17. 09:45
 23/41 anonim válasza:
Én azt hittem hogy előző életembe disznó voltam de a feleségem szerint kétszer ugyanaz nem lehetek :))
2012. aug. 17. 19:11
 24/41 anonim ***** válasza:
Élj mindig a mában ne a múltban és ne a jövőben és úgy boldog életed lesz. Majd megtalálod a hitedet is de még nem jött el az ideje, majd fogod tudni mikor igazán hiszel, hogy a hit biztos tudás és nincs benne kételkedés. Ami azt illeti én nem szeretnék újjászületni ebbe a pokolba, ha már erről van szó :).
2012. aug. 17. 22:08
 25/41 xotom válasza:
Jelentkezz reinkarnációs képzésre! A tanfolyam ugyan drága, de egyszer élünk, nem?
2012. aug. 17. 23:23
 26/41 anonim válasza:
ha nem hiszel benne akkor , hogy akarnál újra születni? :D mmint ha nem hiszel benne akkor gondolom abban sem hiszel , hogy ez lehetséges..:D legalábbis így logikus
2012. aug. 19. 03:02
 27/41 anonim ***** válasza:
Mi van?!?!Ha megdöglessz,mégis hogy a francba születnél újra?Bocs hogy kiábrándítalak,de ne álmodozz.
2012. aug. 19. 04:39
 28/41 anonim ***** válasza:
ohh a franc bocs nem olvastam végig.Felejtsd el a kommentemet,hülyeség.BOCS
2012. aug. 19. 04:40
 29/41 berni7 válasza:
Na ez nagyon hülye kérdés! Ha nem hiszel benne szerintem nem is fogsz újjászületni.Az a véleményem hogy mindenképp hinni kell benne,és persze jól kell élni hogy jól szüless újjá.
2012. aug. 19. 12:20
 30/41 anonim válasza:

Így is úgy is újra fogsz születni.

Ez nem hit kérdése.

Az viszont már más dolog, hogy emlékszel-e az elmúlt életeidre, illetve amikor újra születsz, emlékszel-e a mostani életedre és az ezt megelőző életeidre.

2012. aug. 19. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!